Salvador Bayarri

Diumenge 27 de Novembre, 12.10

Salvador Bayarri (València, 1967) és doctor en Física i llicenciat en Filosofia. Ha publicat les novel·les de ciència-ficció recollides en la Trilogia de les esferes (Amazon), L’espill del temps (Apatxe Llibres) i Les edats de Itnis (Premium), nominada als premis Ignotus 2022. Recentment ha publicat amb Apatxe Llibres un volum amb dues novel·les curtes, La vall de les veus i Muiren els maleïts.

Els seus relats han aparegut en revistes com Supersonic i Minatura, i en les antologies L’abisme mecànic (premi Cificom I), Teatronika (premi de guions teatrals per a robots), Efemèride (Premium Editorial) i Fills de la Fundació (Tinta Porpra i Apatxe Llibres).

En 2019 va guanyar el V Certamen Pascual Enguídanos – George H. White de relats amb la seua història El greal roig de Ziryab.

Entre altres activitats, Salvador dona conferències en esdeveniments com la Hispacon i la Campus Party, i escriu articles sobre ciència, ciència-ficció i filosofia. Actualment col·labora amb el projecte Fundació Asimov en la iniciativa Moviment Pragma per a fomentar els continguts propositius en ciència-ficció.

Elvalle de las voces y Mueran los malditos (Apache Libros)

Dues novel·les curtes per a endinsar-se en els misteris de la ment.

A la vall de les veus, Tashi lidera una missió de rescat a les muntanyes de l’Himàlaia. Entre les ruïnes del terratrémol, descobreix un temple mil·lenari que oculta un enigmàtic secret. La protagonista s’enfrontarà a forces sorgides d’allò més profund del temps, a poders capaços d’alterar la realitat.

Muiren els maleïts ens presenta un futur escruixidor on els implants cerebrals vetlen per la salut de la població i proporcionen noves formes d’oci. Ginevere investiga els estranys suïcidis d’homes poderosos, convençuda que els casos sense aclarir amaguen l’acció d’un pervers assassí.