Patrocinadors i Col·laboradors del Golem Fest

Amb el Soport de:


Generalitat Valenciana y Centre del Carme Cultura Contemporània

Logos Primordiales

 

 

 

 

El Centre del Carme, antic convent rehabilitat per la Generalitat Valenciana, per a ús cultural, és la seu del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana.

Després de diverses rehabilitacions i el seu ús com a espai expositiu, el Centre del Carme emprèn en 2017 una nova etapa com a centre de cultura contemporània amb l’objectiu d’acollir un ampli ventall de llenguatges i pràctiques artístiques representatives de la cultura actual com a arts visuals, arts escèniques experimentals, performance, cinema, música, art sonor, disseny, edició, llibres… però també integrar a altres branques del pensament com la sociologia, arquitectura, economia, dret, urbanisme o medicina.

En nostra web trobarà informació a prop d’aquestes activitats així com del seu programa expositiu, triat, en la seua majoria, a través d’una sèrie de convocatòries públiques mitjançant jurats qualificats i independents.

En aquesta nova etapa el Centre del Carme es dóna cabuda també a iniciatives de la societat civil i de l’àmbit associatiu de la Comunitat Valenciana.      El Centre del Carme comta a més amb una programació educativa formada per tallers i altres experiències artístiques que cerquen obrir l’espai i acostar la cultura a tots els públics, qualsevol que siga la seua condició social o franja d’edat. Així, el Centre del Carme és, des de novembre de 2016, el primer centre d’art espanyol, i ara com ara , l’únic, a oferir una sala permanent per a la primera infància, de 0 a 3 anys, cridada ‘Espai de Telles’.

D’aquesta forma el  Centre del Carme es presenta com un centre dedicat a la cultura del nostre temps, inclusiu, plural, obert i amb un model de gestió transparent.

www.consorcimuseus.gva.es/centro-del-carmen

Patrocinadors


Logo DacsaLogo Arroz Dacsa

Dacsa Group: És un grup industrial dedicat al desenvolupament d’Ingredients Alimentaris i compta amb tres àrees de negoci: Mòlta d’Arròs, Mòlta de Dacsa i Solucions Alimentàries.

Amb nou plantes de producció distribuïdes en sis localitzacions diferents a Europa (Espanya, Portugal, Polònia i el Regne Unit) i més de 500 empleats, Dacsa Group és l’empresa capdavantera a Europa en mòlta de dacsa en tots els seus sectors: cereals de desdejuni, snacks i indústria cervecera, i és un reconegut productor d’arròs a Espanya i Portugal.

Dacsa Group té com a objectiu convertir-se en el soci de confiança dels seus clients aportant noves solucions de valor afegit a la indústria alimentària. www.arrozdacsa.com


Col·laboradors


Logo EMT
EMT València és l’empresa municipal que opera els autobusos urbans de València. Cada dia més de 300.000 persones ens utilitzen per a moure’s per la ciutat i hem sigut triada empresa d’autobusos de l’any 2018.La nostra missió principal és oferir la millor experiència de transport a la ciutadania i liderar el canvi de model cap a una València més sostenible. Però, per a ser un referent en la ciutat, també és necessari participar i recolzar la tradició, la reivindicació i la cultura.Totes juntes i pas a pas estem fent possible que viure en una ciutat més amable, segura i sostenible no siga un relat de fantasia o ciència ficció.

Logo Alba HorneadosAlba Horneados: És una empresa valenciana que es dedica a la fabricació i distribució de Snacks Horneados amb sabor.Els seus inicis van estar en el món de les rosquilletas i molt vinculats al mercat valencià, però, a poc a poc, han anat estenent-se a tot el mercat nacional i actualment tenen una àmplia gamma de productes horneados amb sabor que els permet satisfer les necessitats dels paladars més exigents.

Són una empresa àgil i flexible amb un potent departament d’I+d+i, que cerca sorprendre als seus clients i que es defineixen amb un claim molt senzill, els agrada dir que els seus productes fan que et prengues “la vida amb bon gust”. www.albahorneados.es


Sweet Hotel Renasa: És un hotel independent amb gran tradició a València. Inaugurat en 1969 i després de diverses restauracions completes, ha sigut sempre molt valorat i sol·licitat pels seus clients i aconsegueix, habitualment, una de les mitjanes d’ocupació més altes de la ciutat.

En l’actualitat ho gestiona el grup Sweet, amb diversos hotels en la ciutat de València i en contínua expansió. L’objectiu és instaurar un model productiu que siga rendible a través de les bones experiències dels nostres clients i la seua satisfacció.

L’àrea de restaurant també és molt valorada en la ciutat, amb un estil de cuina internacional barrejada amb plats de la regió i cercat especialment per a menjars i sopars d’empresa en la privadesa dels nostres salons. http://sweethotelrenasa.com


Logo CamisetaTeeCamisetaTee: Som una empresa familiar situada a València, amb un altre taller a Lima (Perú). Creguem, dissenyem, produïm i distribuïm productes tèxtils a nivell nacional. Comptem amb diferents tècniques d’impressió per a tot tipus de tèxtils, disposem de l’última tecnologia en maquinària industrial per a aconseguir els millors resultats. Tenim el nostre propi departament de disseny gràfic per a treballar junts en la creació dels teus productes tèxtils, marxandatge i/o creació de la teua marca i estil. El nostre principal objectiu és oferir un producte de qualitat i el millor servei possible als clients.

Logo EASDEscola d’Art i Superior de Disseny de València (EASD València): És una escola pública dedicada a la formació en disseny. Compta amb uns 1900 estudiants, més de 165 anys d’història i una acreditada qualitat en els seus programes d’estudi, que li permeten figurar entre els centres de formació en disseny més prestigiosos d’Espanya.

Ofereix estudis de grau en Disseny de Producte, Interiors, Gràfic, Moda, Joieria i Objecte i Fotografia i Creació Audiovisual, a més de màsters oficials i cicles formatius. www.easdvalencia.com


Editorials Col·laboradores


Logo Roca EditorialRoca Editorial: És una editorial independent fundada en 2003 per sis socis amb una dilatada experiència en el món del llibre. Els agraden els llibres, els agraden les llibreries i les biblioteques, i pensen que el món pot ser millor amb un llibre en la mà.També els agrada ser independents, poder treballar sense lligams i, alhora, ser creatius i conscients del que són i de quins lectors es dirigeixen. Són un equip de 16 persones més molts col·laboradors i han publicat més de 600 autors i 1400 títols.Els agraden els llibres en paper i sempre cuiden el disseny i la qualitat dels seus llibres, i saben que no van a desaparèixer, però també aposten pel llibre digital. Per açò van ser de les primeres editorials a digitalitzar els seus llibres per a vendre’ls en totes les plataformes de venda de ebooks, sense DRM i amb preus assequibles.

Ara amb una web nova, adaptada a les necessitats tecnològiques i socials, 100% competent en tablets i mòbils, en la qual ofereixen diferents eines perquè el lector tinga una experiència totalment personalitzada i puga trobar el llibre que millor s’adapte a les seues preferències. Una d’elles és el nostre cercador emocional, que permet triar els atributs d’una novel·la depenent de l’estat d’ànim. Rocalibros.com també permet fitar la selecció per èpoques i llocs en els quals es desenvolupa l’acció, així com per etiquetes de contingut. A més, en el seu blog el lector podrà aprofundir en continguts relacionats amb l’actualitat editorial. Finalment, la web compta amb una integració total amb les xarxes socials, a través de les quals el visitant tindrà la possibilitat no solament de veure l’opinió d’altres lectors sinó també de participar activament en la conversa entorn dels seus títols. www.rocalibros.com


Logo Páginas de EspumaEditorial Páginas de Espuma: Sorgeix com a segell independent en 1999. La militància i l’especialitat entorn del conte van ser les primeres eines en una època de concentració que van permetre obrir un espai dirigit als lectors en les taules de novetats i en els mitjans de comunicació.

Actualment, amb una vintena de novetats a l’any, algunes de les quals s’emmarquen en la literatura fantàstica, l’editorial té activitat constant a Espanya i a Amèrica, amb un treball més intens a Argentina i Mèxic on des de 2010 manté seus. Per la seua especialitat, la presència de les diferents literatures americanes és un tret d’identitat que ha generat una comunitat a ambdues ribes de l’oceà Atlàntic atenta a les propostes de l’editorial. www.paginasdeespuma.com


Logo ImpedimentaImpedimenta: Fundada l’any 2007 a Madrid per Enrique Redel, aspira a recuperar i redescobrir aquelles obres literàries essencials per a poder gaudir del nostre llarg camí com a lectors: obres que es lligen, que es gaudisquen i que es guarden.

El seu catàleg està integrat per Gran Narrativa pertanyent a la tradició occidental, que es presenta en noves edicions i amb una aproximació editorial totalment fresca. Un projecte que va ser guardonat en 2008 amb el Premi Nacional a la Millor Labor Editorial Cultural, al costat de les editorials del Grup Context. Impedimenta naix, doncs, per a recuperar clàssics incontestables, però també per a «fabricar» clàssics moderns, plantejant, a més, un diàleg entre l’antic i el modern. www.impedimenta.es


Logo Apache LibrosApache Editores: És una editorial, establida a Madrid, que va nàixer en 2015. Els principals pilars de l’editorial són la ciència ficció, el terror, la fantasia i el rock. A través d’assajos, narrativa, còmic o llibres il·lustrats tractem d’explorar aquestes temàtiques.

Poden visitar el nostre catàleg en www.apachelibros.com

 


Logo Reino de CordeliaReino de Cordelia: Editorial independent creada en 2018 amb l’ambició de posar a la disposició del major nombre de lectors llibres bonics i ben fets. A més d’una col·lecció de Literatura, en la qual prevalen els autors en llengua espanyola, ofereix també col·leccions d’assaig, poesia, còmic, llibres rars (Paladars) i xicotetes joyitas il·lustrades (Snacks de Cordelia).

Publica prop de quaranta títols a l’any, entre els quals sempre hi ha mitja dotzena de volums il·lustrats. En 2016 va obtenir el 1º Premi al Llibre Millor Editat a Espanya concedit pel Ministeri de Cultura i en 2015 i en 2017 altres dos segons premis en el mateix concurs nacional. En 2017 la revista Fora de Sèrie va concedir al seu editor, Jesús Egido, el guardó a la Millor Labor Editorial. www.reinodecordelia.es


Logo Ediciones El TransbordadorEdiciones el Transbordador: És un projecte amb seu a Màlaga que va nàixer en 2015. Inicialment centrats en la literatura de gènere (ciència ficció, fantasia i terror), ens agrada visitar tots els universos als quals ens guia la curiositat, sense cap limitació prèvia. Tenim una especial predilecció per la literatura inclassificable i transfronterera. Expliquem també amb una col·lecció de poesia i una altra d’assaig que viatgen al costat de la narrativa (breu, llarga, infantil, juvenil…) en la nostra nau de càrrega.

www.edicioneseltransbordador.com


Media Partner


Los ojos de hipatíaRevista Los ojos de Hipatia: Va nàixer en la capital del Turia pel nostre amor al Mediterrani, com deia Serrat, l’11 d’abril de 2011 com un mitjà de comunicació independent, compromeses amb la nostra professió i disposades a oferir una altra mirada del món. Des d’aquesta riba del Mediterrani ens encarreguem de difondre cultura, opinió, debat, a través de nombrosos articles de variada temàtica.

La revista s’ha convertit en un referent cultural gràcies a la seua àmplia gamma de seccions. Els nostres continguts agraden a un sector ampli de la societat que aconsegueix des del lector de 20 anys fins al lector major de 65 anys, amb un 50% públic femení i un 50% el públic masculí, i amb un perfil de persona/lector cosmopolita, pro-activa i consumidora. Som una revista que ja forma part de l’entramat sociocultural valencià i de la vida de molts valencians.

A més, comptem amb un gran equip de col·laboradors, pertanyents a diferents disciplines: professors, periodistes, escriptors, politòlegs, psicòlegs, entre uns altres, que contribueixen a dotar de major qualitat i varietat la revista. www.losojosdehipatia.com.es


Logo CV RadioCV Radio: És una emissora de ràdio valenciana generalista amb cobertura en la província de València, vocació de lideratge i expansió autonómica.cv Radi ofereix una programació de 24 hores i una cobertura temàtica de la Comunitat Valenciana.

Dirigida per Paco Lloret, CV Radie compta amb professionals de primer nivell en el sector de la comunicació i periodistes de dilatada trajectòria i professionalitat com Manolo Montalt, Salva Folgado, Miguel Ygueravide, Vicente Quintana, José Forés, Marina García o Eva Mora, entre uns altres.

CV Radie es pot escoltar en la 94.5 FM, en la web www.cvradio.es, en Tunein i mitjançant la app per a iOS i Android.