Patrocinadors i Col·laboradors del Golem Fest

AMB EL SUPORT DE

Generalitat Valenciana

Ayuntamiento de Valencia

La Fundació Esportiva Municipal és l’organisme autònom del Ajuntament de València amb la finalitat de fomentar, afavorir i dinamitzar l’esport a la ciutat.


Bibliotecas Municipales de Valencia

La Xarxa de Biblioteques Públiques Municipals de València, formada en l’actualitat per 31 biblioteques situades en diferents barris de la ciutat, és un servei públic que presta l’Ajuntament a tots els ciutadans/as. L’entrada és lliure i gratuïta. No és necessari cap requisit per a utilitzar els materials que s’ofereixen a les sales de lectura.

S’organitzen visites guiades en grups per a adults i xiquets, sol·licitant-les prèviament.


PATROCINADORS

Logos Dacsa

Dacsa Group: És un grup industrial dedicat al desenvolupament d’Ingredients Alimentaris i compta amb tres àrees de negoci: Mòlta d’Arròs, Mòlta de Dacsa i Solucions Alimentàries.

Amb nou plantes de producció distribuïdes en sis localitzacions diferents a Europa (Espanya, Portugal, Polònia i el Regne Unit) i més de 500 empleats, Dacsa Group és l’empresa capdavantera a Europa en mòlta de dacsa en tots els seus sectors: cereals de desdejuni, snacks i indústria cervecera, i és un reconegut productor d’arròs a Espanya i Portugal.

Dacsa Group té com a objectiu convertir-se en el soci de confiança dels seus clients aportant noves solucions de valor afegit a la indústria alimentària. www.arrozdacsa.com

Nuevo Spot Dacsa: “Pep y Pepper”

Rismar és una empresa que promou habitatge de renda lliure i té la seua activitat centrada en Almássera. El nostre lema ha sigut: “Habitatges per a viure”.


COL·LABORADORS

Logo EMT

EMT València és l’empresa municipal que opera els autobusos urbans de València. Cada dia més de 300.000 persones ens utilitzen per a moure’s per la ciutat i hem sigut triada empresa d’autobusos de l’any 2018.

La nostra missió principal és oferir la millor experiència de transport a la ciutadania i liderar el canvi de model cap a una València més sostenible. Però, per a ser un referent en la ciutat, també és necessari participar i recolzar la tradició, la reivindicació i la cultura.

Totes juntes i pas a pas estem fent possible que viure en una ciutat més amable, segura i sostenible no siga un relat de fantasia o ciència ficció.


Logo Alba Horneados

Alba Horneados: És una empresa valenciana que es dedica a la fabricació i distribució de Snacks Horneados amb sabor.Els seus inicis van estar en el món de les rosquilletas i molt vinculats al mercat valencià, però, a poc a poc, han anat estenent-se a tot el mercat nacional i actualment tenen una àmplia gamma de productes horneados amb sabor que els permet satisfer les necessitats dels paladars més exigents.

Són una empresa àgil i flexible amb un potent departament d’I+d+i, que cerca sorprendre als seus clients i que es defineixen amb un claim molt senzill, els agrada dir que els seus productes fan que et prengues “la vida amb bon gust”. www.albahorneados.es


Sweet Hotel Renasa: És un hotel independent amb gran tradició a València. Inaugurat en 1969 i després de diverses restauracions completes, ha sigut sempre molt valorat i sol·licitat pels seus clients i aconsegueix, habitualment, una de les mitjanes d’ocupació més altes de la ciutat.

En l’actualitat ho gestiona el grup Sweet, amb diversos hotels en la ciutat de València i en contínua expansió. L’objectiu és instaurar un model productiu que siga rendible a través de les bones experiències dels nostres clients i la seua satisfacció.

L’àrea de restaurant també és molt valorada en la ciutat, amb un estil de cuina internacional barrejada amb plats de la regió i cercat especialment per a menjars i sopars d’empresa en la privadesa dels nostres salons. http://sweethotelrenasa.com


Las Equivocaciones Teatro y Danza

Les equivocacions és una companyia formada majoritàriament per gent molt jove, la passió de la qual per l’escena es va començar a forjar en l’àmbit del teatre escolar a Godella i Burjassot (València).

En 2015 es forma com a grup de teatre amateur i inicia la seua marxa amb una adaptació d’Hamlet (W. Shakespeare), labor que es continua en 2017 amb Desparejados (Isaac Lozano).

En 2018, amb el muntatge de Carmilla, comença una nova etapa en la qual es combinen el teatre amb la dansa.

INTÈRPRETS:
José Barberá, Noemí Calabuig, Javi Olmos, Elia Soler, Laura Domingo, Mar Ferrando, Elena Vila, Andrea Mateu, Nuria Ferri, Laura Villanueva, Lola Piquer, Carmen Domingo, Ana Saugar.


HEROFREAKS

HeroFreaks va començar en 2017 com un ecommerce dedicat a la comercialització de productes d’Hobby especialitzat en Jocs de Mesa i Col·leccionables.

Actualment compta amb un catàleg de més de 500 Jocs de Mesa diferents de més de 40 editorials. Aquest ampli catàleg inclou jocs de diferents categories, des de jocs de terror, ciència-ficció o survivals de zombis fins a jocs d’estratègia, educatius i fins i tot jocs infantils entre molts altres.

Entre els més de 15 col·leccionables en els quals s’especialitza, destaquem Jocs d’estratègia de Miniatures de Superherois com Heroclix de Wizkids o d’altres llicències com són X-Wing, The Walking Dead o Krosmaster. També trobem un ampli catàleg de Jocs de Cartes Col·leccionables entre els quals inclouen col·leccionables com Magic The Gathering, Force of Will, Diu Masters o Keyforge entre molts altres.

De 11’00 a 14’00 i de 17’00 a 20’00 h. DEMOSTRACIÓ DE JOCS DE MESA, a càrrec d’Hero Freaks. (Possibilitat d’adquirir algun joc). Hall.


SALA CARME TEATRE

Sala Carme Teatre és contenidor cultural d’experiències escèniques per a tots els públics. Cultura escènica de proximitat. Espai privat de creació i exhibició en el barri de tendetes que compleix 25 anys. www.carmeteatre.com


EDITORIALS COL·LABORADORES

Anaya Infantil i Juvenil publica llibres de ficció dirigits a totes les edats (àlbum il·lustrat, literatura infantil, clàssics hispànics i universals, narrativa juvenil actual, etc.), així com llibres d’activitats i no ficció. La qualitat dels seus títols ha sigut avalada en nombroses ocasions per premis nacionals i internacionals. Col·leccions com a Sopa de Llibres, El Follet Verd, Els teus Llibres, Polsim de Sal o Clàssics a Mesura es troben entre les més recomanades pels docents, que tenen a la seua disposició nombrosos recursos didàctics i plans lectors per a l’animació lectora a l’aula. A més del seu catàleg en paper, compta amb una àmplia oferta en format digital, incloent llibres il·lustrats i narrativa.


Logo Páginas de Espuma

Editorial Páginas de Espuma: Sorgeix com a segell independent en 1999. La militància i l’especialitat entorn del conte van ser les primeres eines en una època de concentració que van permetre obrir un espai dirigit als lectors en les taules de novetats i en els mitjans de comunicació.

Actualment, amb una vintena de novetats a l’any, algunes de les quals s’emmarquen en la literatura fantàstica, l’editorial té activitat constant a Espanya i a Amèrica, amb un treball més intens a Argentina i Mèxic on des de 2010 manté seus. Per la seua especialitat, la presència de les diferents literatures americanes és un tret d’identitat que ha generat una comunitat a ambdues ribes de l’oceà Atlàntic atenta a les propostes de l’editorial. www.paginasdeespuma.com


Logo Apache Libros

Apache Editores: És una editorial, establida a Madrid, que va nàixer en 2015. Els principals pilars de l’editorial són la ciència ficció, el terror, la fantasia i el rock. A través d’assajos, narrativa, còmic o llibres il·lustrats tractem d’explorar aquestes temàtiques.
Poden visitar el nostre catàleg en www.apachelibros.com


Logo Ediciones El Transbordador

Ediciones el Transbordador: És un projecte amb seu a Màlaga que va nàixer en 2015. Inicialment centrats en la literatura de gènere (ciència ficció, fantasia i terror), ens agrada visitar tots els universos als quals ens guia la curiositat, sense cap limitació prèvia. Tenim una especial predilecció per la literatura inclassificable i transfronterera. Expliquem també amb una col·lecció de poesia i una altra d’assaig que viatgen al costat de la narrativa (breu, llarga, infantil, juvenil…) en la nostra nau de càrrega.
www.edicioneseltransbordador.com


EDITORIAL VERNACCI

En Edicions Verernacci estem interessats en l’expressió artística. No importen l’antiguitat o sort que hagen tingut els textos, no importa l’estranys que siguen, si veiem art en ells seran nostres.


Editorial Crononauta

Crononauta és una editorial alternativa i sense ànim de lucre, el propòsit del qual és reivindicar la literatura de gènere amb perspectiva de gènere. És a dir: enfocaments alternatius per a abordar la ciència-ficció, la fantasia i el terror, que posen l’accent en les qüestions de diversitat i feminisme. Aquest projecte pretén donar visibilitat i moviment a obres i autores de ciència-ficció que aborden temes de gènere i diversitat.


Editorial Dilatando Mentes

Dilatant Ments és una editorial independent establida a Ondara amb la qual volem que quede reflectida la nostra passió per la literatura, i encara que tenim certa tirada pel gènere fantàstic en quasi tots els seus vessants, també hi ha buit per a una altra mena d’obres, amb el que el lector podrà trobar diferents propostes en el nostre catàleg. Això sí, totes elles han de tindre alguna cosa en comú: han d’emocionar-nos i atrapar-nos, perquè només publiquem llibres amb històries que se’ns hagen quedat gravades en la ment i en l’ànima, siguen més o menys comercials.

Lluitem cada dia amb totes les nostres forces per a demostrar que un llibre és una mica més que una successió de pàgines impreses.

Tenim un únic propòsit, com bé indica el nom de la nostra editorial: que la ment del lector s’eixample fins fora mida, que es nodrisca amb les nostres publicacions i visca una experiència inoblidable, perquè volem demostrar que, un llibre, és una mica més que una successió de pàgines impreses.


Editorial Pez de Plata

PEIX DE PLATA és una editorial independent que depén dels seus autors i dels seus lectors. També depén de llibreters i distribuïdors. Peix de Plata no és una editorial independent.

Publiquem NARRATIVA ESPANYOLA CONTEMPORÀNIA (i alguna cosa més). Podem dir, i ho diem, que ens especialitzem en narrativa humorística i literatura de gènere, encara que tot val quan els nostres autors persegueixen a través de les seues obres el gran objectiu pertorbador: la provocació de sensacions materials en el lector. Imaginació. Personalitat. Fugida sistemàtica del lloc comú. Ací trobaràs als nostres autors.


Tinta Púrpura Ediciones

Tinta Porpra Edicions naix amb la intenció clara de donar una oportunitat a escriptors novells i emergents i de donar vida a obres que mereixen un xicotet buit en el panorama literari. Tinta Porpra cerca, també reclamar el lloc de la literatura de gènere, a vegades arraconada a un únic públic.

Què ens interessa?

* Antologies de relats de diversos autors que proposen missatges i reflexions interessants relacionades amb la cultura i la visibilitat de col·lectius concrets.
* Traduccions de clàssics que siguen difícilment adquiribles.
* Tributs a artistes rellevants.
Projectes transmèdia.


El Grupo Planeta lidera el mercat editorial a Espanya i a Amèrica Llatina i és un dels principals grups editorials del món. Compta amb més de 100 marques i segells editorials en múltiples països, que abasten tots els gèneres literaris i en els quals treballen més de 7.000 col·laboradors. Editorial Planeta, Espasa i Booket són tres dels segells que conformen el grup. Editorial Planeta

Editorial Planeta

Editorial Planeta, embrió del que és hui el Grupo Planeta, es va fundar en 1945, fa més de seixanta anys. És l’editorial de prestigi amb major influència en el món de parla hispana. Anualment convoca el Premi Planeta, el més destacat dels certàmens espanyols, al costat d’uns altres de gran rellevància literària.

Booket - Sello de Bolsillo

El nou Booket naix a l’abril de l’any 2001 com el segell de butxaca del Grupo Planeta. Un segell dirigit al gran públic, destinat a fer créixer els hàbits de lectura, i que inclou la major i més àmplia selecció d’autors i continguts procedents dels segells editorials del Grupo Planeta (Encoratja, Ariel, Crítica, Destinació, Edicions del Bronze, Editorial Planeta, Emecé, Essència, Espasa, Gestió 2000, Martínez Roca, Minotaure, Paidós, Seix Barral, Temes de Hui i Zenith,), prestant especial atenció als títols que s’han convertit en tot un esdeveniment editorial.

La editorial Espasa

L’editorial Espasa, fundada en 1860, ha mantingut i reforçat la seua vocació d’afavorir el desenvolupament cultural d’Espanya i Llatinoamèrica a través d’un ampli catàleg: obres de referència i un extens i selecte fons de clàssics que es complementen amb el millor de la narrativa i la no ficció actuals.


La Biblioteca de Carfax

La Biblioteca de Carfax va nàixer fa ja uns tres anys amb la vocació d’oferir als lectors en castellà obres del gènere de terror que es publiquen o van publicar, principalment als EUA i Gran Bretanya.

La nostra intenció és abastar tots els temps i totes les temàtiques de la literatura del terror i, així, venim publicant des de novel·les contemporànies, Experimental film, El Pescador, Mestissos, algunes guanyadores de premis com el BramStocker o el Shirley Jackson; obres de les dècades dels 70, 80 i 90 (Les rates, Joyride, Zero) que van ser editades en el seu moment i ara estan descatalogades o que mai van tindre la fortuna de ser traduïdes a l’espanyol, i finalment, obres clàssiques, principalment ficció curta escrita per dones (Relats ombrívols, El carruatge fantasma, Històries estranyes, entre altres).


LITERATURA RANDOM HOUSE

Literatura Random House. Les noves tendències narratives; la millor literatura universal. El temps ha jugat a favor de Literatura Random House i en el seu catàleg ja brillen diversos premis Nobel com Gabriel García Márquez, J.M. Coetzee, Orham Pamuk o Elfriede Jelinek.

La llista de guardons és extensa i variada, i en ella destaquen: Javier Cercas amb el Premi Nacional de Narrativa; Cormac McCarthy, Junot Díaz o Art Spiegelman amb el premi Pulitzer; Philip Roth, Susan Sontag i Denis Johnson amb el National Book Award; Salman Rushdie, Peter Carey o V.S. Naipul amb el premi Booker, Chimamanda Ngozi Adichi i Téa Obreht amb el premi Orange, i David Vann, que és el més recent premi Médicis i Premi dels Llibreters.

D’altra banda, cal esmentar que la línia d’autors en llengua espanyola inclou als autors més traduïts a altres idiomes, tots ells futurs clàssics, entre altres, César Aira, Rodrigo Fresán, Jordi Soler, Javier Calvo, Gonzalo Torné o Patricio Pron.


Algaida Editores

Des de 1985, Algaida compta amb un notable catàleg de literatura infantil i de poesia i ficció per a adults en castellà. Publica importants premis de l’àmbit literari espanyol.Algaida Editors constitueix un segell de referència en el mercat nacional d’Educació Infantil, sent líder en aquest segment educatiu gràcies al gran acolliment dels seus mètodes globalitzats. Els materials complementaris de lectoescriptura, grafomotricitat, anglés, matemàtiques i els materials de treball per projectes cobreixen diferents necessitats del professorat. També destaquen els llibres de text d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, cada vegada amb més presència i acceptació.


MITJANA PARTNERS

Los ojos de hipatía

Revista Los ojos de Hipatia: Va nàixer en la capital del Turia pel nostre amor al Mediterrani, com deia Serrat, l’11 d’abril de 2011 com un mitjà de comunicació independent, compromeses amb la nostra professió i disposades a oferir una altra mirada del món. Des d’aquesta riba del Mediterrani ens encarreguem de difondre cultura, opinió, debat, a través de nombrosos articles de variada temàtica.

La revista s’ha convertit en un referent cultural gràcies a la seua àmplia gamma de seccions. Els nostres continguts agraden a un sector ampli de la societat que aconsegueix des del lector de 20 anys fins al lector major de 65 anys, amb un 50% públic femení i un 50% el públic masculí, i amb un perfil de persona/lector cosmopolita, pro-activa i consumidora. Som una revista que ja forma part de l’entramat sociocultural valencià i de la vida de molts valencians.

A més, comptem amb un gran equip de col·laboradors, pertanyents a diferents disciplines: professors, periodistes, escriptors, politòlegs, psicòlegs, entre uns altres, que contribueixen a dotar de major qualitat i varietat la revista. www.losojosdehipatia.com.es


CV Radio Valencia

CV Ràdio: És una emissora de ràdio valenciana generalista amb cobertura a la província de València, vocació de lideratge i expansió autonòmica.

CV Radi ofereix una programació de 24 hores i una cobertura temàtica de la Comunitat Valenciana.

Dirigida per Paco Lloret, CV Ràdio compta amb professionals de primer nivell en el sector de la comunicació i periodistes de dilatada trajectòria i professionalitat com Manolo Montalt, Salva Folgado, Miguel Ygueravide, Vicente Quintana, José Forés, Marina García o Eva Mora, entre altres.

CV Ràdio es pot escoltar en la 94.5 FM, en la web www.cvradio.es, en Tunein i mitjançant l’app per a iOS i Android.