Yolanda Camacho

DIUMENGE 7 DE NOVEMBRE A les 11.40 H

yolanda camacho

Yolanda Camacho (València, 1983) compagina la seua professió com a tècnic en disseny i producció editorial amb les seues altres passions: veure pelis de por, fer fotos analògiques que quasi sempre ixen malament, elaborar veles que a vegades ixen boniques, escriure coses de gèneres diversos i adorar al seu gat Warlock.

Ha col·laborat en «No són molins. Una antologia de cachava i boina» d’Editorial Cèrber; «Instint animal: 15 històries de llobes i cambiaformas» i «POP! 10+1 Relats musicals», d’Editorial Café amb Llet; «Iridescència: Una antologia de ciència-ficció, fantasia i terror», diverses edicions de Urge Fanzine, la revista SuperSonic, la publicació Dolly Records, d’Editorial Antipersones, «Reclusió: Compendi d’un confinament», de Pulpture Edicions o «Fosca 2. Deu relats», de Fosca Editorial, entre altres projectes. En solitari ha publicat les novel·les curtes «Agramonte», «Nictofobia» i «La filla de la bruixa», amb Editorial Cèrber, el bolsilibro «El butacó beix», amb Caçador de Rates i les novel·les romàntiques «Supera això, xiqueta» i «Besos en la tercera fase», amb el segell Selecta de Penguin Random House, així com diverses obres en Lektu.

la hija de la bruja

La filla de la bruixa (Cèrber)

Als seus dotze anys, Aroa no té ni un sol amic a l’escola. Abans, quan vivia a la ciutat, tot anava bé, però tot es va desbaratar quan el seu pare va decidir portar-la a viure al poble, any i mig arrere. Un bon dia, entre burla i burla, els seus companys de classe li parlen de la casa de la bruixa: un habitatge abandonat en el bosc en la qual, segons la llegenda, va viure una bruixa fa molts anys, una dona estranya que va acabar sent cremada viva.

Aroa sent l’agulló de la curiositat. Existeix aqueixa casa? Està realment abandonada? El que descobrirà enmig de les seues perquisicions no sols li farà canviar la seua visió de la realitat, sinó sobretot el poble, sobre la seua família i, per damunt de tot, sobre ella mateixa.