Ximo Cerdà

Ximo Cerdà

Ximo Cerdà

(Xàtiva, 1975) és enginyer de telecomunicació, doctor en electrònica i llicenciat en ciències físiques.

És professor titular en l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Telecomunicació de la Universitat Politècnica de València.

Com a investigador ha realitzat importants aportacions en els camps de la imatge física metgessa, els autòmats cel·lulars, les unitats de processament gràfic o els models físic-econòmics basats en gasos reticulars.

Paral·lelament a la seua labor tècnica, desenvolupa una notable activitat literària, arran de la qual ha publicat obres de teatre, narrativa, narrativa infantil i narrativa juvenil.

Entre les seues obres destaca la novel·la de misteri La mà de Déu i la sèrie de novel·les infantils Els enigmes d’en Bredford Bannings. Els seus treballs han sigut reconeguts en nombrosos premis i certàmens tals com el premi de teatre Castelló a escena o el Vicent Silvestre de narrativa infantil.

www.ximocerda.com

Presenta: UN MOCADOR DE PIRATA

Un Mocador de Pirata

Resumen
Evento
Ximo Cerdà presenta "UN MOCADOR DE PIRATA" València
Lugar
Golem Fest, Carrer del Museu, 2,Valencia,Valencia-46003
Comienza
09/12/2018
Finaliza
09/12/2018
Descripción
11’30 h. Presentació del MOCADOR DE PIRATA (Bromera) (10 anys) XXII Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, de Ximo Cerdà, acompanyat per Mariló Àlvarez. Sala Zero. 30’. - Entrada Lliure