Virginia Alba Pagán

Virginia Alba Pagán

Virginia Alba Pagán

(València, 1975) es va llicenciar en Filologia Hispànica per la Universitat de València en 1998 i actualment es dedica a la docència exercint com a professora de Llengua i Literatura.

En la seua faceta com a escriptora, va quedar finalista en els «Premis Literaris Ciutat d´Alzira» en la modalitat de Poesia en Castellà en 1996, arreplegat posteriorment el seu poemari Teranyines en l’Antologia Poesia Jove, de l’editorial Bromera. També va ser finalista en els «XI Premis de Literatura ROSA DE PAPER» en 2007 amb el poemari Nits de somni.

En 2016, el seu microrrelato El terrible art del silenci, va ser seleccionat per a formar part del llibre L’art del microrrelato, publicat per l’Editorial Contraban. També ha quedat finalista amb el seu microrrelato La maledicció en l’esdeveniment cultural Algesires Fantástika, i va ser tercera en l’I Concurse “Mons èpics imaginaris” convocat per la Universitat Autònoma de Madrid amb el relat Mirtal, la bella; relat que ha sigut publicat en el llibre Herois, dracs i màgia. De l’epopeia homèrica a World War Craft, de l’editorial Al·luvió.

És membre fundador del Cercle de fantasia, un grup amant del gènere i que fins al moment ha publicat una revista Stygia. Cròniques del Cercle; i les antologies de relats Dracs de Stygia en la qual va participar amb el relat La força de la supervivència, i Dracs de Stygia II en la qual va participar amb el relat La promesa.

Fins al moment ha publicat tres llibres: La xiqueta Màgica, la seua primera incursió en la novel·la juvenil, traduït al valencià com La xiqueta Màgica amb l’editorial Babidibú; La boira de l’infern i L’estatge de l’ombres, dos llibres de relats de terror en coautoría amb l’escriptor Miguel Costa.

La seua narrativa és un fidel reflex de tot allò que li apassiona: la fantasia, la mitologia i la creació de tot un món ple de lirisme i bellesa.

Presenta: LA XIQUETA MÀGICA

Xiqueta Mágica

Resumen
Evento
Presentació del Llibre "LA XIQUETA MÀGICA" de Virginia Alba Pagán
Lugar
Golem Fest, Centre del Carmen. Carrer del Museu, 2,València,València-46003
Comienza
08/12/2018
Finaliza
08/12/2018
Descripción
12’30 h. Presentació de la XIQUETA MÀGICA (La xiqueta màgica) (BABIDI-BÚ) (10-14 anys) de Virginia Alba Pagán, acompanyada per Esther Alba Pagán. Sala Zero. 30’. - Entrada Lliure