Víctor Guisado

Víctor Guisado

Víctor Guisado

(Villanueva de la Serena (Badajoz), 1972), més prop de l’Atlàntic que del Mediterrani, es va posar a mirar els estels quasi immediatament.

La sensació de desconcert ho ha acompanyat tota la seua vida des que té ús de raó. Estudiar Física no li ha servit de gens per a atenuar-la. Llegir a Cervantes tampoc, però fa que se senta menys sol.

Respecte al d’estudiar Física, li va servir perquè la seua sorpresa adquirira dimensions cosmològiques o es refugiara en una partícula subatòmica.

La primera novel·la que va llegir per iniciativa pròpia va ser una d’Isaac Asimov, Segona Fundació, i ja no va poder parar. Arthur C. Clarke, Ray Bradbury, Philip K. Dick, Paul Auster, Cormack McCarthy, Miguel Delibes, Juan Marsé, Dutxar-me… són noms que acudeixen a la seua memòria quan pensa en les seues lectures. “Potser algun dia jo aparega en la memòria d’algun lector, o potser desaparega com una gota d’aigua més enmig de la pluja, com deia el replicante”.

Qui sap. Mentrestant, segueix treballant en un col·legi de Barcelona durant el dia, intentant convèncer als adolescents que dos més dos són quatre o que han d’inventar-se una bona història si volen convèncer-ho a ell en cas contrari. A les nits, treballa en secret per a la resistència i escriu missatges clandestins de socors per a veure si algun país extraterrestre ho acull algun dia com a refugiat.

Presenta: ME TRAGÓ EL IGUALMA

Me tragó el Igualma

Resumen
Evento
Presentació del llibre: "EM VA ENGOLIR EL IGUALMA" de Víctor Guisado
Lugar
Golem Fest, Centre del Carmen. Carrer del Museu, 2,València,València-46003
Comienza
07/12/2018
Finaliza
07/12/2018
Descripción
13’00 h. Presentació de "EM VA ENGOLIR EL IGUALMA" (Edicions el Transbordador), de Víctor Guisado, acompanyat per José Blanca. Sala Zero. 30’.