VÍCTOR CASTILLO RODRÍGUEZ

VÍCTOR CASTILLO RODRÍGUEZ
VÍCTOR CASTILLO RODRÍGUEZ – GOLEM FEST 2019

Víctor Castillo, nascut a Terrassa (Barcelona, 1981), va començar a donar la tabarra amb la lectura des de la tendra edat de tres anys, quan recitava en veu alta titulars de periòdics fins que els seus pares van descobrir que el seu avi li havia ensenyat a llegir sense tot just adonar-se. Des d’aquell moment mai ha deixat de fer-lo de manera obsessiva, ja siguen còmics, llibres o etiquetes de xampú. Va estudiar història en la Universitat Autònoma de Bellaterra i allí va descobrir que el seu era la divulgació, però no la de dates i efemèrides, sinó la de la cultura pop en tots els seus vessants, des de la més mainstream a la més recòndita.

Ha escrit en mitjans com a Revista Fantastique, Cinefantástico.com i és membre cofundando de l’ocell burleta, on escriu amb altres autors sobre cinema, llibres i còmics. De tota aquella miasma va sorgir el seu primer llibre al costat de la gent d’aquesta pàgina; La Guerra dels Clons: Més enllà de Star Wars (Applehead, 2018), que va coordinar per a després decidir que mai tornaria a coordinar res. També és un famós podcaster i ha creat diversos programes com La Barraca del JDR (sobre jocs de rol), Ninja Vs Commando (sobre cinema d’acció i arts marcials), Tot és Rock and roll (sobre cultura pop en general) i al costat de Wally Week i Vicente Vegas, Vol 180 (riures i coneixements inútils), tots sota el nom de Sr.VCR. Actualment viu a Rubí amb la seua parella i sis gats d’allò més simpàtics, als quals els encanten els llibres, sobretot si els poden tirar de les prestatgeries.

Presenta: PÁGINAS DESDE EL AVERNO

PÁGINAS DESDE EL AVERNO
PÁGINAS DESDE EL AVERNO – VÍCTOR CASTILLO RODRÍGUEZ
Resumen
Evento
Presentació de PÀGINES DES DEL AVERNO. (Malson oblidat dels 70, 80 i 90) (Dilatant Ments), de Víctor Castillo Rodríguez
Lugar
GOLEM FEST 2019, Passeig de la Petxina 42,València,-46008
Comienza
23/11/2019
Finaliza
23/11/2019
Descripción
Dissabte 23 de Novembre a les 12’30 h. Sala de Premsa. 30’. presentada per Luis Pérez Ochando. Centre Cultural la Petxina - Entrada Lliure