VANESSA MONTFORT

VANESSA MONTFORT
VANESSA MONTFORT – GOLEM FEST 2019

(Barcelona, 1975), 茅s novel路lista i dramaturga, i est脿 considerada una de les veus destacades de la recent literatura espanyola que ha traspassat les nostres fronteres.

Llicenciada en Ci猫ncies de la Informaci贸, ha publicat L’ingredient secret (XI Premi Ateneu Jove de Sevilla, 2006. Algaida Editors); Mitologia de Nova York (XI Premi Internacional de Novel路la Ateneu de Sevilla, 2010. Algaida Editors); La llegenda de l’illa sense veu (Premi Internacional Ciutat de Saragossa a la millor novel路la hist貌rica publicada en 2014. Plaza&Jan茅s, 2014), i Dones que compren flors (Plaza&Jan茅s, 2016), que ha triomfat a Espanya, It脿lia i Llatinoam猫rica i els drets de les quals han sigut venuts a Fran莽a, It脿lia (on ha sigut un 猫xit en vendes), Portugal, Alemanya, Noruega, Corea i Bulg脿ria, entre altres pa茂sos. La seua 煤ltima novel路la 茅s El somni de la cris谩lida (Plaza&Jan茅s, 2019).

Dins de la seua variada obra teatral destaquen Flashback, La cortesia dels cecs i Terra de guix, escrites per al Royal CourtTheatre de Londres (Sala Cuarta Paret, Madrid 2018); La Regenta, versi贸 lliure de la novel路la de Clar铆 (Teatres del Canal, 2012); El llebrer (Fundaci贸 SGAE, 2013. Espanya; Le L猫vrier, Actualit茅s Editions. Fran莽a; TheGreyhound, Oberon Books Anthology. Regne Unit; IlLevriero, Festival In AltreParole, It脿lia); Sirena negra, portada al cinema per Elio Quiroga (Festival de Sitges, 2015); La llar del monstre (CDN, 2016), o Signat Lej谩rraga (CDN, 2019) en la qual recupera la figura de Mar铆a Lej谩rraga, la primera dramaturga espanyola, els textos de la qual van ser signats pel seu marit.

En 2016 fonga BEMYBABY Films al costat del director Miguel 脕ngel Lamata amb qui produeix el llargmetratge Els nostres Amants.

La humanitzaci贸 de les ciutats, el lirisme, la teatralitat dels di脿legs i el dibuix dels personatges i els seus conflictes 鈥揺spill de l’actualitat amb un peu en l’extraordinari鈥 converteixen les seues obres en una muntanya russa emocional protagonitzada per personatges inoblidables.

Xarxes:
www.vanessamontfort.com
Twitter: @vanessamontfort
Instagram: @vanessa_montfort
Facebook: Vanessa Montfort Official Page.

Dades de Contacte:
Obra Narrativa:
Antonia Kerrigan Literary Agency (Narrativa)
http://www.antoniakerrigan.com/
Tel: 932093820
Correo: info@antoniakerrigan.com

Obra Teatral:
De Arteche Agency (Obra teatral)
http://deartecheagency.com
Tel. 91 4292121
Correo: marmontavez@deartecheagency.com

Contacte directe amb l’autora:
asistentevanessamontfort@gmail.com

Presenta: EL SOMNI DE LA CRIS脕LIDA

EL SUE脩O DE LA CRIS脕LIDA
EL SUE脩O DE LA CRIS脕LIDA – VANESSA MONTFORT

DIVENDRES 22 DE NOVEMBRE

*19鈥00 h. Presentaci贸 del SOMNI DE LA CRIS脕LIDA (Plaza&Jan茅s), de Vanessa Montfort. Presenta Rosa Montero. Sala d’actes. 30鈥.

*19鈥30 h. DISSECCIONANT A BRUNA HUSKY. PERFORMANCE LITER脌RIA, amb Rosa Montero, Vanessa Montfort i l’actriu Salom茅 Jim茅nez. Presenta Juan Miguel Aguilera. Sala d’actes. 1 h.

Resumen
Evento
Activitats del DIVENDRES 22 DE NOVEMBRE en les quals participar脿 VANESSA MONTFORT
Lugar
Centre Cultural la Petxina, Passeig de la Petxina 42 ,Val猫ncia,-46008
Comienza
22/11/2019
Finaliza
22/11/2019
Descripci贸n
19鈥00 h. Presentaci贸 del SOMNI DE LA CRIS脕LIDA (Plaza&Jan茅s), de Vanessa Montfort. Presenta Rosa Montero. Sala d'actes. 30鈥. - 19鈥30 h.DISSECCIONANT A BRUNA HUSKY. PERFORMANCE LITER脌RIA, amb Rosa Montero, Vanessa Montfort i l'actriu Salom茅 Jim茅nez. Presenta Juan Miguel Aguilera. Sala d'actes. 1 h.