Valeria Correa Fiz

Valeria Correa Fiz

Valeria Correa Fiz – Fotografía: Isabel Wagemann

(Rosario, Argentina, 1971). Encara que fa més de deu anys que viu en l’estranger (sempre en ciutats que comencen rigorosament amb la lletra ema: Miami, Milà, Madrid), encara conserva l’humor tèrbol i sedicioso que li van llegar les aigües del riu.

És advocada i autora del llibre de relats La condició animal (Pàgines d’Escuma, 2016), que va ser seleccionat per a l’IV Premie Hispanoamericà de Conte “Gabriel García Márquez” i finalista del Premi Setenil 2017, i dels poemaris L’àlbum fosc, distingit amb l’I Premi de Poesia “Manuel del Cabral”, 2016, i L’hivern a deshoras (Hiperión, 2017), mereixedor del XI Premi Internacional de Poesia “Claudio Rodríguez”.

Alguns dels seus relats han sigut traduïts a l’anglès, al francès, al romanès i a l’hebreu. Coordina el Club de Lectura de l’Institut Cervantes de Milà i imparteix tallers d’escriptura creativa a Milà i Madrid.

Presenta: LA CONDICIÓN ANIMAL

La condición animal

Resumen
Evento
Presentació del llibre: "La condició Animal" de Valeria Correa Fiz
Lugar
Golem Fest, Centre del Carmen. Carrer del Museu, 2,València,València-46003
Comienza
08/12/2018
Finaliza
08/12/2018
Descripción
17’00 h. Presentació de: LA CONDICIÓ ANIMAL (Pàgines d'Escuma) de Valeria Correa, acompanyada per Herme Cerezo. Sala Zero. 30’ - Entrada Lliure