Tim Pratt

Divendres 17 de novembre, 19:30

Tim Pratt

Tim Pratt (1976, Goldsboro – Carolina del Nord) ha guanyat un premi Hugo pel relat Somnis Impossibles, i ha sigut finalista del Nebula, World Fantasy Award, Sturgeon, Mythopoeic, Stoker, i altres premis. Per a Tim la felicitat és un gran tresor, i creu que el millor que pot succeir és que el major nombre de persones possible siga el més feliç que puga. Creu en l’amor i en l’art. És un hedonista sostenible: intenta maximitzar el plaer però no fins al punt d’anar en contra de la seua salut i que se li acurte la vida. Té molt en compte no causar dolor als altres. Pensa que només existeix una vida i vol que siga bona, així que cree que és una irresponsabilitat fer l’existència més complicada del que ja és. intenta millorar la vida de tots. La majoria de les vegades ho fa escrivint.

Ha escrit més de 20 novel·les, Entre les quals destaquen Heirs of grace, la saga de Marla Manson (Com a T. A. Pratt) i la recent trilogia d’Axiom, composta per The Wrong stars (finalista del premi Philip K. Dick), The Dreaming Stars i The Forbidden Stars. També és poeta ocasional. Els seus relats han aparegut en The Best American Short Stories i en altres antologies que recopilen el millor del cada any. Treballa en la revista Locus des de 2001, on va començar ordenant prestatgeries i netejant i, amb el temps, s’ha convertit en editor sènior.

«Tim Pratt està en l’avantguarda de la nova generació de grans escriptors de fantasia americans». (Jay Lake)

«Si hi ha una mica de justícia en este univers, Tim Pratt serà algun dia tan ric i famós com Neil Gaiman». (The Green Man Review)

«Els seus relats em commouen, em fetillen i em terroritzen. I sempre em deixen amb ganes de més». (Terri Windling)

«Entretingut i dinàmic. Proporciona acció i grans reflexions a parts iguals d’un mode molt sucós». «Pratt exhibeix autèntic talent. Un escriptor a qui no cal perdre-li la pista». (Publishers Weekly)

«Un autor amb talent i imaginació». (Bookslut)

Pequeños dioses (La máquina hace Ping!)

Antologia de relats. La paraula fantasia ha sigut tan segrestada, tan buidada de significat per una horda de llibres amb nul·la imaginació, que urgeix recuperar el seu significat. Les històries de Tim Pratt viatgen fins més enllà de l’horitzó conegut, fins més enllà dels mapes. Els seus personatges de fantasia li donen la volta a la truita de la realitat d’un mode que et reconcilia amb l’existència.

Los herederos de Grace (La máquina hace Ping!)

La meua nova vida va començar d’una manera accidentada, fins i tot abans que l’espill es menjara a Trey. Així comença està original història plena de màgia, d’una altra màgia. A la fi, diferent. Als seus vint-i-quatre anys, Bekah rep una inesperada herència d’un desconegut, la qual inclou una enorme casa de muntanya a Carolina del Nord i diners suficients com per a viure sense preocupacions un any o dos. El que anava a ser un període sabàtic es converteix en una aventura que donarà la volta per complet a la vida i a la visió del món de la protagonista. Amb un to divertit furga en les relacions familiars, en la cerca del teu lloc en el món i en els rols que assumim.

Motores de sangre (La máquina hace Ping!)

Primer libro de la colección de Marla Mason.

Primer llibre de la col·lecció de Marla Mason.
Un mag sanguinari encegat pel fonamentalisme pretén ressuscitar, a San Francisco, a una ancestral deessa asteca, Tlaltecuhtli, a qui ha d’alimentar amb sang i cors humans. El seu camí es creua amb el de Marla Mason, embruixadora cap de Felport, amenaçada de mort per una altra bruixa de la seua ciutat que vol enderrocar-la. Marla, acompanyada per Rondeau i B, tracta d’aconseguir la pedra angular, sense la qual no pot fixar un encanteri que li salve la vida ancorant-la a este univers.