Susana Alfonso

Susana Alfonso

Susana Alfonso

(València, 1969) és Diplomada en Filologia amb l’especialitat de Llenguatges Audiovisuals (5 anys) i Llicenciada en Comunicació Audiovisual.

Amb formació en àmbits com el cinema, la TV, la ràdio, el guió, la fotografia i el periodisme, sempre ha estat vinculada a l’àmbit cultural de la seua ciutat.

La seua faceta emprenedora i el seu caràcter lluitador li van portar a crear i dirigir el periòdic València Sails així com la cartellera i portal d’internet Ateneaglam.

La seua fixació pel respecte al llenguatge i la seua devoció pels llibres i el cinema han consolidat la seua vertadera vocació com a correctora, Agent literari i crítica de cinema.

Porta anys dedicant-se d’a prop als escriptors portant-li la promoció dels seus llibres així com la seua orientació i venda dins de l’agència, la qual cosa li ha despertat cada vegada més la seua faceta didàctica.

El vitalisme i entusiasme que corre per les seues venes conjugat amb una certa “bogeria” fan que escometa reptes tan bonics com el projecte Golem Fest, que espera agrade tant als seus visitants com a ella li omple de satisfacció.