Sofía Rhei

Sofía Rhei

Sofía Rhei

(Madrid, 1978) és escriptora de gèneres especulatius i poesia experimental.

Ha publicat 8 títols de poesia per a adults i 2 per a xiquets, les novel·les juvenils de fantasia Flores d’ombra (Alfaguara) i la seua seqüela Saba Negra; nombrosos llibres infantils, entre els quals destaquen El murri Nasrudin (Loqueleo), Contes i llegendes d’objectes màgics (Anaya), El Carrer Andersen (La Galera, coescrito amb Marian Womack) i Com tenir idees (Narval); les sèries infantils Krippys (Montena), El jove Moriarty (Rondalles d’Albió, llibre traduït a diversos idiomes i mereixedor de l’esment del Banc del Llibre de Veneçuela) i Els germans Mozart (Diquesí Edicions).

Ha rebut el guardó Spirit of dedication de la European Science Fiction Society per la seua obra infantil.

Diversos dels seus relats de ciència ficció, seleccionats per a antologies espanyoles com Terranova (Fantascy) o Alucinadas (Palabaristas), també han sigut traduïts a l’anglès, i ha rebut la nominació als premis nord-americans Rhysling i Dwarf Stars pel seu microficción.

Ha publicat les col·leccions de relats de gènere Les ciutats reversibles i El bosc profund (Arestes Martínez), i les novel·les curtes de gèneres especulatius Domori i Oculi arboris, ambdues amb l’editorial Cèrber. Pròximament apareixerà la seua col·lecció Everything is made of letters amb l’editorial nord-americana Aqueduct Press.

Ha traduït una vintena de títols, entre els quals es troben les fantasies humorístiques L’última llàgrima, de Stefano Benni, i Heck, de Dóna-li I. Basye.

Va tenir un grup de música, Alicia Volàtil, i va compondre les cançons del disc Play, que acompanya al llibre del mateix títol de Javier Ruescas.

Les seues novel·les per a adults són Róndola (Minotaure), paròdia feminista de la fantasia èpica i premi Celsius de la Setmana Negra 2017, i Espera’m en l’última pàgina (Plaza i Janés), una rondalla metaliterària, els drets de la qual han sigut venuts a quatre idiomes.

Presenta: EL MISTERIO DEL DODO y EL BOSQUE PROFUNDO

El Misterio del Dodo

El Bosque Profundo

Resumen
Evento
Presentació dels Llibres: "EL MISTERI DEL DODO" i "EL BOSC PROFUND" de Sofia Rhei
Lugar
Golem Fest, Centre del Carmen. Carrer del Museu, 2,València,València-46003
Comienza
08/12/2018
Finaliza
08/12/2018
Descripción
13’30 h. Presentació del BOSC PROFUND (Arestes Martínez), de Sofia Rhei, acompanyada per Elia Barceló. Sala Zero. 30’ - Entrada Lliure