Shaun Elay

VIERNES 5, SÁBADO 6 Y DOMINGO 7 DE NOVIEMBRE DURANTE EL FESTIVAL

shaun elay

Shaun Elay és l’única artista en el món que il·lustra directament EN NEGATIU en directe.

El públic pot interactuar amb la seua obra en directe utilitzant els seus mòbils i resulta una experiència sorprenent i innovadora.

La jove artista valenciana és un dels més importants referents artístics de l’actual moviment Retro del nostre país.

Il·lustrant diàriament per streaming en Twitch referents com The Goonies, Ghostbusters, Gremlins, V, Dracs & Masmorres, Masters of the Universe o Comando G, amb milers de seguidors a Europa i Llatinoamèrica.
Enguany l’autora publica Sebastián Sombrasesina, el seu tercer àlbum il·lustrat de la seua col·lecció «Històries d’Horror per a Xiquets» editat per The Force Books, al costat d’un complet catàleg visual amb tot el seu art en negatiu.

Shaun Elay ha sigut guardonada l’any passat amb el Premi Corominas 2020 en el Saló internacional del Còmic de Santa Cruz de Tenerife.

Enguany ha realitzat la cartelleria del Cinefan Festival Úbeda i Santa Cruz Cómic 2021, il·lustrat les pàgines de la revista Món Masters #10
i en 2022 té prevista una gira europea i una nova exposició interactiva del seu art en negatiu.

L’autora estarà il·lustrant en directe en negatiu a un dels més característics personatges del fantàstic universal, exposarà les seues últimes obres interactives i realitzarà sessió de signatures i fotos, presentant les seues últimes publicacions.