SERGI LLAUGER

SERGI LLAUGER
SERGI LLAUGER – GOLEM FEST 2019

Sergi Llauger (Barcelona, 1982), va poder gaudir en la seua infància de coses com els walkmans, la gameboy, el vertader cinema d’acció o la música dels 90′.

De xicotet ja li agradava imaginar històries, i malgrat que Diari d’un Zombi no va ser el primer relat que va escriure, sí el primer que va acabar en forma de novel·la. Amb ella li va arribar l’èxit en el 2010, quan la seua història va ser aclamada per la crítica i el públic, i les edicions van anar esgotant-se en les llibreries. En 2013, va publicar L’Erm de la mà de Minotaure (Grupo Planeta), una història situada en un futur distòpic arrasat per la guerra nuclear. No ha sigut fins al 2019, que Llauger ha pogut reprendre la seua carrera literària amb Èpsilon (Apatxe Llibres), un thriller futurista del qual afirma que és la seua millor obra.

Autor també de relats inclosos en antologies de renom com Cuentautismo, Ilusionaria, Antologia Z, Bodi Shots o Taverna Espectral, l’autor compagina els seus projectes literaris amb una vida professional en la qual ha dirigit diversos negocis de start-ups i del sector sanitari. Ara resideix a Granollers (Barcelona) on es troba totalment sumit en l’escriptura de la seua quarta novel·la, Diari d’un Zombi 2: Llegat, una continuació llargament esperada pel públic.

Presenta: ÈPSILON

Dissabte 23 de Novembre

*12’00 h. Presentació d’ÈPSILON (Apatxe), de Sergi Llauger. Presenta José Luis del Riu. Sala de Premsa. 30’.

Resumen
Evento
Presentació d'ÈPSILON (Apatxe), de Sergi Llauger - Dissabte 23 de Novembre
Lugar
Golem Fest 2019, Passeig de la Petxina 42 ,València-46008
Comienza
23/11/2019
Finaliza
23/11/2019
Descripción
*12’00 h. Presenta José Luis del Riu. Sala de Premsa. 30’. - Entrada Lliure - Centre Cultural la Petxina