Sére Skuld

Dissabte 18 de novembre, 17:50

Sére Skuld

Sére Skuld és bruixa del caos, onironauta, podcaster, cantant, música, escriptora, artesana i performer des de la perspectiva ritual.
Dirigeix i presenta el programa Misterios y Cubatas i és codirectora de Onironautas Podcast. Col·labora de manera habitual amb La Escóbula de la Brújula (Podi Podcast) i ha participat en Movistar+ en el programa Mi Año Favorito amb Dani Rovira i Arturo González-Campos.
És autora del llibre Hildegard von Bingen. Las estrellas extinguidas i participa en les antologies: Mágicas, brujas, magas y sacerdotisas del Amor i en Atlas Negro. Llicenciada en Traducció i Interpretació i gestora cultural, en l’actualitat estudia Ciències de les Religions i compagina el seu treball en consultoria amb la pràctica màgica.

Hechizos y rituales de una bruja del Caos (Arcopress)

Es tracta del que la seua autora, Sére Skuld, denomina un “llibre company”, la fi del qual és el de mostrar els diferents camins i opcions que té el lector que desitge endinsar-se en el món de la màgia.

Així, la seua principal virtut consisteix en la de brindar la possibilitat, a qui estiga interessat en la màgia, de triar la relació que vol tindre amb este àmbit i recórrer la seua pròpia sendera màgica. “Un camí a vegades ardu, a vegades divertit, però sempre sorprenent”, segons l’autora.

Estes pàgines ensenyaran a prioritzar la màgia autèntica que batega a l’interior de cadascun, en lloc de la imposada pel màrqueting; assenyalaran la importància que té confiar en la intuïció per a prendre decisions pròpies; convidarà a estudiar textos multidisciplinaris, registrar experiències, dissenyar el camí espiritual més apropiat per a cadascun, i crear rituals propis a partir tant de pràctiques tradicionals com d’experiències personals.
En definitiva, mostrarà que és possible compaginar la vida màgica amb la vida mundana, comptant també amb els consells de grans experts que transiten diàriament per totes dues realitats com Aldo Linares, Jesús Callejo i Israel Espino, entre molts altres.