SALOMÉ JIMÉNEZ

Salomé Jiménez - Actriz
Salomé Jiménez – Actriz – GOLEM FEST 2019

Salomé Jiménez (Saragossa) comença en el món de l’actuació en entrar en la companyia Zíngares Teatre des de l’any 1994 fins al 1998, data en la qual es trasllada a Madrid. Allí es forma com a actriu en l’Estudi de Juan Carlos Corazza des de 1998 fins al 2002. Posteriorment completa la seua formació estudiant veu i cant amb Lidia García, a Londres en la London Academy of Music and Dramatic Art (LAMDA) o amb mestres com Augusto Fernández, Jean Guy Lecat, Susan Batson o Bernard Hiller.

Professionalment ha treballat en cinema protagonitzant pel·lícules com Una de zombis (2003), Tensió sexual no resolta (2009) o Refugis (2015) pels quals va rebre els premis a Millor Interpretació en la XII edició del festival internacional Buñuel-Calanda i en l’Art Senar Stop Festival Buenos Aires del 2016.

En TV ha treballat com a actriu en sèries com Estimar en temps regirats de TVE o Germans i detectius d’Antena 3 i com presentadora conduint programes com 6pack per a Quatre, Gourtmetmanía i M’agrada Aragó per a Aragó Tv o Mutis pel fòrum per a esMadridTv.
També ha treballat en teatre amb la companyia Firewalk Theatre en l’espectacle Frankenstein o en Microteatro per diners amb muntatges com a Pin, pa, tota la vida, Quan una porta s’obri o Immortalitat quàntica dirigits per Enio Mejía.

Recentment s’ha implicat en altres camps de l’audiovisual produint i muntant Moira, curtmetratge en el qual també participa com a actriu, i dirigint La roca i la mar, repetint en format curt.

Presenta: BRUNA HUSKY

BRUNA HUSKY - MICROTEATRO
BRUNA HUSKY – MICROTEATRO – GOLEM FEST 2019

Divendres 22 de Novembre *19’30 h. DISSECCIONANT A BRUNA HUSKY. PERFORMANCE LITERÀRIA, amb Rosa Montero, Vanessa Monforty l’actriu Salomé Jiménez. Presenta Juan Miguel Aguilera. Sala d’actes. 1 h.

Resumen
Evento
DISSECCIONANT A BRUNA HUSKY. PERFORMANCE LITERÀRIA
Lugar
Centre Cultural la Petxina, Passeig de la Petxina 42,Vàlencia,-46008
Comienza
22/11/2019
Finaliza
22/11/2019
Descripción
Divendres 22 de Novembre 19’30 h. DISSECCIONANT A BRUNA HUSKY. PERFORMANCE LITERÀRIA, amb Rosa Montero, Vanessa Monforty l'actriu Salomé Jiménez. Presenta Juan Miguel Aguilera. Sala d'actes. 1 h.