Ricard Ruiz Garzón

Ricard Ruiz Garzón

Ricard Ruiz Garzón

(Barcelona, 1973) és escriptor, columnista i professor en l’Escola de Escrituradel Ateneu Barcelonès i el Màster en Edició de la Universitat Pompeu Fabra.

Guanyador del 25º Premi Edebé de Literatura Infantil amb La Immortal, del Ramon Muntaner 2016 amb Herba negra (Fanbooks, amb Salvador Macip) i del Premi Mirades 2006 amb Les veus del laberint (Plaza & Janés / Debolsillo); és autor d’una dotzena de llibres en català i en castellà, entre ells els citats, la sèrie juvenil Guardians de Somnis (La Galera, amb Álex Fenoll) i els àlbums infantils El millor regal del món (Pirueta) i Quin cap! (Nandibú).

També ha exercit com antólogo en Matí encara (Fantascy), Risc (:Rata_) o la imminent Insòlites (Pàgines d’Escuma, amb Teresa López-Pellisa), i ha participat en una dotzena de volums de relats, entre ells Les altres, Frankenstein resuturado, Jekyll & Hyde o La ferida oculta.

Les seues novetats en 2018 són el còmic Les veus i el laberint (Sapristi, amb Alfredo Borés) i l’assaig narratiu Els monstres de Vila Diodati. Els espills de Frankenstein (Regne de Cordelia). A més d’haver treballat com a assessor editorial i d’haver sigut jurat de nombrosos premis literaris.

De 1996 a 2016 va treballar com a periodista i crític amb seccions pròpies en El País (Babelia), El Periódico (Llibres, iCult), la SER (A viure que són dos dies), Tv3 (Els Matins, Via Llibre), Estafe Out, Què Llegir, BTV, RAC-1, la COM, Catalunya Ràdio i RNE. Les seues obres han sigut traduïdes o autotraducidas a idiomes com el català, el gallec, el turc, el portuguès, el francès i l’italià.

Más información en:
http://www.escriptors.cat/autors/ruizgarzonr/index.php
Twiter: @ricruizgarzon
Fácebook: https://www.facebook.com/RicardRuizGarzon

Presenta: LOS MONSTRUOS DE VILLA DIODATI LOS ESPEJOS DE FRANKENSTEIN y LAS VOCES Y EL LABERINTO

Los Monstruos de Villa Diodati . Los Espejos de FrankensteinLas voces y el laberinto

 

Resumen
Evento
Presentació Llibres: "ELS MONSTRES DE VILA DIODATI ELS ESPILLS DE FRANKENSTEIN" i "LES VEUS I EL LABERINT" de Ricard Ruiz Garzón
Lugar
Golem Fest, Centre del Carmen. Carrer del Museu, 2, València, València-46003
Comienza
07/12/2018
Finaliza
07/11/2018
Descripción
19’15 h. Xarrant amb RICARD RUIZ a propòsit del seu assaig Els monstres de Vila Diodati. Els espills de Frankenstein (Regne de Cordelia, 2018) i sobre el còmic Les veus i el laberint (Sapresti, Roca Editorial, 2018), acompanyat per Jesús Cañadas. Aula Capitular. 30’. Entrada Lliure