Raquel M. Roca

Divendres 17 de novembre, 18:00

Raquel M. Roca va passar tota la seua infància somiant amb escriure i es va llançar a provar sort durant l’adolescència. La seua gran passió per aprendre a omplir de vida les pàgines la va portar a estudiar Comunicació Audiovisual en la Universitat de València. Ha escrit diversos curtmetratges de ficció i va realitzar una adaptació cinematogràfica com a treball final de grau.

Sempre amb un bloc de notes sota el braç, el cap en els núvols i una història que contar, Raquel és una apassionada de la ciència-ficció i la fantasia. Los chicos perdidos naix d’eixa necessitat de buidar-se d’uns personatges cada vegada més deslligats en la seua imaginació que van ser els que van acabar dirigint l’orquestra.

Actualment es guanya la vida com community manager, però és una gran apassionada de la lectura, els videojocs, les vesprades de *terraceo, el menjar italià i les nits de Netflix.

Los chicos perdidos (Iglú)

Enzo D’Amico no ha atracat el segon banc més important de Londres. O almenys, això és el que li ha comptat a la policia, fins i tot a pesar que la senyora del caniche ha assegurat que li va veure fugir del lloc amb una bossa repleta de diners. Que si té la mà un poc llarga? Doncs sí. Però, realitzar un atracament d’eixe calibre? Caldria estar majara!

Suficient té Enzo amb poder veure a tots els éssers sobrenaturals que caminen entre els humans amagant-se com un més. De fet, bastant té ja amb suportar a dues criatures que només ell pot veure: Dumah, un sarcàstic àngel que sembla gaudir recordant-li tot el que fa malament, i Amazarac, un dimoni guillat que es diverteix sorprenent-lo amb rams de rates dissecades.

Al costat d’este particular duo, Enzo emprén l’aventura d’esbrinar d’on procedeix el seu do. El destí li portarà a creuar el seu camí amb una nova companya repleta de sorpreses, canalitzar-se en un viatge èpic ple de perills i topar de cara amb una disputa entre deïtats que porta segles amenaçant la seguretat dels cinc Regnes.

Oh! I a més és la persona més mentidera que coneixeràs mai. Pel que sí: definitivament, Enzo va cometre eixe atracament.