Raquel Brune, una autora que suma

Hi ha autors que transcendeixen de les pàgines d’un llibre i arriben a altres formats, eixe és el cas de Raquel Brune, autora de Oscura es la noche.

La seua novel·la està ambientada en un hotel decadent en el nord de la península, un bosc on segueix visca la petjada dels llops. Allí dues dones unides a través del temps pel so d’una melodia desitgen ser escoltades. Llegenda, misteri, cançó… Premisses fantàstiques que ens han fet devorar el seu llibre.

Ens encanta que Raquel acceptara unir-se al cartell del Golem Fest perquè a part de ser una d’eixes autores que no pots deixar de llegir, també la vam conéixer pel seu canal de YouTube, on a més de trobar vídeos sobre llibres, tips de lectura, recomanacions, etc., tracta altres temes com a organització, productivitat sana i fins i tot recomanacions de sèries o experiències i reflexions profundes.

Ens encanta la gent que suma. Veuen a conéixer-la el diumenge 19 a l’Auditori Joan Plaça del Botànic, amb ella inaugurem la jornada a les 11.00. No te la pots perdre.