Pepa Mayo

DIUMENGE 7 DE NOVEMBRE A les 12.00 H

DISSABTE 13 DE NOVEMBRE A les 16.30 H

pepa mayo

Pepa Mayo (Barcelona, 1966). En 1986 va acabar els seus estudis a l’escola EMAV (Escola de Mitjans Audiovisuals) en l’especialitat de cinematografia. Des de 1989 treballa com a operador d’imatge en la televisió autonòmica de Catalunya, TV3.

Membre de la PAE (Plataforma d’Addictes a l’Escriptura) i sòcia de AEFCFT (Associació Espanyola de Fantasia, Ciència-ficció i Terror), és autora de diverses novel·les infantils, Ada, Nico i les esferes del temps (Applehead team), El devorador de llibres (Apatxe editorial), Agatha Jones i els deu pastelitos, Agatha Jones i el misteri del diamant Hope (Caçador de rates), que pertanyen a la col·lecció Hamelin, dedicada a les aventures d’aquesta entranyable investigadora infantil, inspirada en la famosa novel·lista Agatha Christie. És autora de diversos contes, El monstre negre que em persegueix, El pastís Màgic de Donar-la, Tritó, el xiquet de mar (Paraules d’Aigua)

Pepa Mayo també ha col·laborat en diverses antologies de terror, steampunk i ciència-ficció i ha sigut guionista d’un parell de curtmetratges de terror guardonats. És autora també de tres novel·les per a adults, de gèneres tan dispars com el terror, la ciència-ficció i el chick lit.

Aquesta és la seua primera novel·la juvenil de ciència-ficció.

medusa

Medusa (Marli Brosgen)

Fa segles que la Terra s’ha convertit en un glacial envaït per gegantesques meduses on els humans s’amaguen a l’interior de les muntanyes per a sobreviure.

Makena, un jove de vint anys, tècnic en biorobótica i optogenética viatja des de l’anell orbital fins a la colònia Tacomic per a ocupar un lloc com a científic i treballar en el que més li agrada: els sentiments i la seua aplicació en cervells en 3D. El jove també s’allista en la formació Delta Arrow, un grup de ciutadans que, al costat de diversos biobots, ix a l’exterior per a encarregar-se de la reforestació i de la vigilància del búnquer Tao Tacomic, també dit l’arca de Noé. El primer dia que Makena acudeix a la formació Delta Arrow es queda corprés de Nomura. Però els biobots base com Nomura només tenen implantats sentits primaris per a sobreviure i protegir els humans, no poden estimar.

Makena està frustrat, Nomura li correspon amb submissió,però no sent res per ell i la idea d’aprofitar els seus coneixements per a implantar-li l’amor en el seu cervell 3D agafa cada vegada més força. Els seus amics Joe i Devin i el biobot Enzo l’ajudaran, però l’atac d’una horda de meduses gegants a la colònia ho canviarà tot.

Endinsa’t en aquesta distopia plena d’aventura, tecnologia, meduses extraterrestres i molts, molts sentiments.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es steam-punk.jpg

Steampunk (Apatxe Llibres)

Deu autors contemporanis reten homenatge a clàssics de la literatura universal des d’un punt de vista steampunk.

Moby Dick, L’illa del tresor, Donetes, Blancaneu i els set nans, Pinotxo, Alicia al País de les Meravelles, El meravellós Mag de Oz, Peter Pan, Els viatges de Gulliver i Els tres mosqueters han servit d’inspiració per a crear històries ucrónicas i retrofuturistes.
Omple’t de sutge, banya’t en vapor i segueix a autòmats, naus inversemblants o científics bojos en aquests contes foscos i recreacions enginyoses d’aquests clàssics literaris.
Una combinació prodigiosa en la qual la fantasia no té límits.

Antologia coordinada per Júlia Díez

Incluye relats de Dioni

Rierol José A. Bonilla Júlia Díez José Antonio Fideu Martínez Ana García Herráez Pepa Mayo Greta Mustieles Salvador Josué Ramos Gemma Solsona Asensio Eduardo Vaquerizo. Il·lustracions d’Héctor R. Asperilla (Adepte Fosca)