PATRICIA ESTEBAN ERLÉS

PATRICIA ESTEBAN ERLÉS
PATRICIA ESTEBAN ERLÉS – GOLEM FEST 2019

Patricia Esteban Erlés treballa com a professora de literatura i d’escriptura creativa, Llicenciada en Filologia Hispànica i columnista en el periòdic Herald d’Aragó. Autora de contes i microrelats fantàstics l’obra dels quals es caracteritza per l’humor i la crítica social de gran importància feminista, amb interessants personatges femenins com a protagonistes.

Ha publicat diversos llibres de relats fantàstics; el primer d’ells, Manderley en venda (2008), va obtindre el Premi de Narració Breu de la Universitat de Saragossa en 2007 i va ser seleccionat en el V premi Setenil. El seu segon llibre, Obert per a titelles (2008), va guanyar el XXII Premi de Narrativa Santa Isabel d’Aragó, Reina de Portugal. En 2010 va publicar el seu tercer llibre de contes, en aquest cas sota el títol de Blau rus, que també va estar seleccionat com un dels candidats al premi Setenil. Aqueix mateix any va obtindre el primer premi del concurs de microrelats organitzat per la Revista Ena palatal. En 2012 va publicar el seu primer llibre de microcuentos, Casa de Nines. Una vintena dels seus contes han sigut antologados en volums col·lectius com a Xicotetes Resistències 5: Antologia del nou conte espanyol (2010, Pàgines d’Espuma), Conte espanyol actual, Madrid Negre (2016, Siruela), i Les mil cares del monstre (2018, Eolas), entre altres. En 2017 va guanyar el Premi Dos Passos amb la seua primera novel·la, titulada Les mares negres.

Presenta: MANDERLEY EN VENDA I ALTRES CONTES i INSÒLITES

MANDERLEY EN VENTA Y OTROS CUENTOS
MANDERLEY EN VENTA Y OTROS CUENTOS – PATRICIA ESTEBAN ERLÉS
INSÓLITAS
INSÓLITAS

Dissabte 23 de Novembre

*12’45 h. Mesa sobre LA CASA COM A ESPAI FANTÀSTIC, amb Patricia Esteban Erlés, Gemma Solsona i Isabel Del Riu. Sala d’Actes. 45’.

*13’35 h. Taller d’Escriptura INSTRUCCIONS PER A ESCRIURE UN MICRORELAT DE TERROR per Patricia Esteban Erlés. Sala de Premsa. 40’.

*18’00 h. Presentació de MANDERLEY EN VENDA I ALTRES CONTES (Pàgines d’Espuma), de Patricia Esteban Erlés. Presenta Gemma Solsona. Sala d’actes. 30’.

*20’30 h. Xarrada sobre PARLEM DE BRUIXES, PARLEM DE SHIRLEY, amb Patricia Esteban Erlés, Gemma Solsona, Isabel Del Riu i Ana García Herráez. Sala d’Actes. 1 h.

Resumen
Evento
Activitats en les quals participarà Patricia Esteba Erlés
Lugar
Centre Cultural la Petxina, Passeig de la Petxina 42,València,-46008
Comienza
23/11/2019
Finaliza
23/11/2019
Descripción
Sábado 23 de Noviembre: *12’45 h. Mesa sobre LA CASA COMO ESPACIO FANTÁSTICO, con Patricia Esteban Erlés, Gemma Solsona e Isabel Del Río. Sala de Actos. 45’. - *13’35 h. Taller de Escritura INSTRUCCIONES PARA ESCRIBIR UN MICRORRELATO DE TERROR (Apuntarse en el Formulario) por Patricia Esteban Erlés. Sala de Prensa. 40’. - *20’30 h. Charla sobre HABLEMOS DE BRUJAS, HABLEMOS DE SHIRLEY, con Patricia Esteban Erlés, Gemma Solsona, Isabel Del Río y Ana García Herráez. Sala de Actos. 1 h. Dissabte 23 de Novembre: 12’45 h. Mesa sobre LA CASA COM A ESPAI FANTÀSTIC, amb Patricia Esteban Erlés, Gemma Solsona i Isabel Del Riu. Sala d'Actes. 45’. - 13’35 h. Taller d'Escriptura INSTRUCCIONS PER A ESCRIURE UN MICRORELAT DE TERROR (Apuntar-se en el Formulari) per Patricia Esteban Erlés. Sala de Premsa. 40’. - 20’30 h. Xarrada sobre PARLEM DE BRUIXES, PARLEM DE SHIRLEY, amb Patricia Esteban Erlés, Gemma Solsona, Isabel Del Riu i Ana García Herráez. Sala d'Actes. 1 h. 18’00 h. Presentació de MANDERLEY EN VENDA I ALTRES CONTES (Pàgines d'Espuma), de Patricia Esteban Erlés. Presenta Gemma Solsona. Sala d'actes. 30’.