PACO ZARCO

PACO ZARCO
PACO ZARCO – GOLEM FEST 2019

Un halo de misteri envolta a l’autor Paco Zarco (València, 1969). Només sabem amb certesa que el seu carismàtic ser va vindre a alegrar aquest torturat món en la mítica ciutat de València, que diuen està situada a la vora de la mar Mediterrània. Envoltat de tarongers i criat a base de Paelles i Arròs al Forn, un bon dia va decidir matricular-se en la Facultat de Belles arts de la Reial Acadèmia de Sant Carles, on va finalitzar els seus estudis en l’especialitat d’Escultura.

Després de guanyar uns quants concursos de còmic i publicar tres àlbums de dubtós gust (que obvie esmentar per no ferir sensibilitats), es va prendre un immerescut descans que, per a goig d’uns i desgràcia d’uns altres, va decidir abandonar en 2008, per a començar a publicar als EUA buscant el seu particular “American Way of Life”. Com vulga que només va aconseguir que li pagaren en cromos del Coyote, va tornar a la nostra patida Pell de Bou on, en 2011, va començar a Publicar en la Revista CTHULU de l’Editorial Diàbolo (cosa que continua fent en l’actualitat).

Mentrestant ha publicat amb Norma Editorial en l’àlbum Valentia (2011), en L’Arca de les Historietes (2014), en l’àlbum De Mort (GP Editorial, 2016) i en l’àlbum Dark Hearts (Now Evolution, 2017).

En l’actualitat està finalitzant la Novel·la Gràfica Alba Draga (Grafit Editorial) que eixirà publicada en 2020. I amenaça amb continuar dibuixant…

Xarrada: 13’30 h. Mesa sobre CÒMIC DE FANTASIA, TERROR I CIÈNCIA-FICCIÓ, amb Paco Zarco, Rafael Frontériz i Laura Pérez. Presenta Rika Engra. Auditori. 45’.

Resumen
Evento
Xarra Mesa sobre CÒMIC DE FANTASIA, TERROR I CIÈNCIA-FICCIÓ
Lugar
Golem Fest Valencia, Passeig de la Petxina 42,València,46008
Comienza
24/11/2019
Finaliza
24/11/2019
Descripción
Diumenge 24 de Novembre 13’30 h. Auditori. 45’. Amb Paco Zarco, Rafael Frontériz i Laura Pérez. Presenta Rika Engra. Sala d'actes. 45’. - Centre Cultural la Petxina - Entrada Lliure