Mónica Rouanet

DISSABTE 13 DE NOVEMBRE A les 11.00 H

monica rouanet

Mónica Rouanet va nàixer a Alacant i des dels set anys viu a Madrid, on va estudiar Filosofia i Lletres. Especialitzada en Pedagogia per la Universitat Pontifícia de Cometes, posteriorment va cursar estudis de Psicologia en la UNED. Des de fa més de deu anys atén persones en risc i dificultat social. Roca Editorial ha publicat On els carrers no tenen nom i Desperta’m quan acabe setembre, amb la qual s’ha confirmat com una de les autores més llegides a Espanya durant 2020.

no oigo a los niños jugar

No sent els xiquets jugar (Roca Editorial)

Després d’un greu accident de cotxe, Ànima, una jove de dèsset anys, pateix un xoc posttraumàtic i és ingressada en una clínica psiquiàtrica situada en un antic edifici rehabilitat. Allí conviu amb altres interns i les seues patologies i es creua amb uns xiquets als quals només ella pot veure. A poc a poc, la història de l’edifici i els seus antics ocupants s’embulla amb la realitat d’Ànima i la porta a desentranyar foscos secrets tancats durant anys entre les parets de l’enorme casona i en la seua pròpia ment.

Un thriller trepidant ple de suspens que mantindrà al lector enganxat fins a les últimes pàgines.

«Una novel·la que aprofundeix, amb sensibilitat i intriga, en l’exclusió social i el dolor de ser diferent, sense renunciar a una absorbent trama de misteri. Les pàgines es passen sense sentir.» Elia Barceló

«Hay portes que no haurien d’obrir-se. Silencis que ens adverteixen. Però mai fem cas.» Víctor de l’Arbre

«Mónica Rouanet té l’extraordinària qualitat de descriure a la perfecció el millor i el pitjor de l’ésser humà.» Juan Diego Guerrero, Onda Cero.