Mo Caró

Mo Caró

Mo Caró

(Hon Kong, 1964) viu a Barcelona des dels 5 anys. És il·lustrador freelance professional, conegut per produir imatges clau per a pel·lícules.

Nascut en una família d’artistes, que proporciona un entorn sempre creatiu en múltiples facetes de l’art.

En els últims 20 anys Mo II ha treballat amb algunes de les marques més importants en la indústria de l’entreteniment: Fox – One – Disney – Scifiworld Magazine – Mediaset Espanya – Hulu – Festival de cinema de Sitges – Dalmau Editors – ABC – Studio 87 – Bassat Ogilvy – Magic Box Toys – Equip – Paramount Pictures – Sant Sebastià Horror Festival – Regal Entertainment.

One Sheet Movie és un llibre sobre l’artista Mo Caró, on reuneix algunes de les seues obres i les seues tècniques de processos creatius, així com comentaris sobre les seues reflexions més particulars que reflecteixen la seua passió pel cinema.

Com a membre honorari de Star Trek Espanya , Mo s’exerceix com a comissari de l’exposició Il·lustrant l’última frontera, que es va exhibir en: el Festival de Cinema de Sitges i el Festival del Terror de Sant Sebastià commemorant el 50 aniversari de la franquícia.

Diferents festivals ja han exposat el treball de l’il·lustrador més rellevant en: Ficomic – FanCon – Galacticat – FanCine de Lemos – Cificom – Antic Horror Xou – Festival d’Adobes.

En cada pel·lícula que treballa és un nou repte que li manté viu.

Signara: Litografies de l’exposició.

Resumen
Evento
Xarrant sobre LA IL·LUSTRACIÓ EN EL CARTELL DE CINEMA amb l'il·lustrador MO CARÓ, acompanyat per Susana Alfonso.
Lugar
Golem Fest, Centre del Carme. Carrer del Museu, 2, Vàlencia, Vàlencia-46003
Comienza
08/12/2018
Finaliza
08/12/2018
Descripción
13’45 h. Xarrant sobre LA IL·LUSTRACIÓ EN EL CARTELL DE CINEMA amb l'il·lustrador MO CARÓ, acompanyat per Susana Alfonso. Dissabte 8 de Des.