Miriam Alonso

Dijous 16 de novembre, 11.00 – Taller «Escriure la nit»

Miriam Alonso procedeix d’una família on les línies de sang van anar a conjugar per a seure en la capital del Túria. De fet, pots trobar-la habitualment a cavall entre les dues províncies.

És narradora, imparteix tallers literaris i també és creativa en Folktales Market. Està formada en gestió empresarial i li encanta la terrisseria. Entre els seus autors de culte podrien destacar-se José María Merino, Siri Hudsvert, Julio Cortázar, Virginia Woolf, Terry Prattchet, Luis Mateo Díez, Amèlie Nothomb, Stefan Zweig, Nawaj El Saadawi, Charles Baudelaire o Neil Gaiman.

La seua última novel·la publicada pel segell Edicions Babylon és Blackbird, però ha escrit més de quinze obres i participat en tantes altres antologies. Des de 2018 treballa per a la Junta de Castella i Lleó, i per a altres entitats impartint tallers literaris, activitat que compagina amb els dos clubs de lectura que dirigeix en Llibreria Gaia i Llibreria-Papereria Bellver, tots dos de València.

Miriam gaudeix experimentant cada aspecte del llibre, per això ha treballat escrivint ressenyes, en premsa, ha fet col·laboracions en televisió, és jurat en algun premi literari, ha sigut llibretera també recentment i ara, a més, forma part de l’equip del Golem Fest al costat de Susana Alfonso.