Marta Querol

DISSABTE 6 DE NOVEMBRE A les 17.30 H

marta querol

Marta Querol (València) estudia Ciències Econòmiques i Empresarials, s’especialitza en Gestió del Comerç Internacional i Enginyeria i Gestió de la qualitat. Després de més de vint anys en el món empresarial, un colp emocional li obri els ulls a la seua vertadera vocació, la literatura.

Ha publicat la saga familiar dels Lamarc, composta pel final de l’ocell Fènix, la seua òpera preval i una de les deu finalistes en el Premi Planeta 2007, Les guerres d’Elena i Jo, que tant et vull, un fresc emocionant sobre el paper de la dona a Espanya al llarg del segle XX. Escriptora també de relats, en 2019 publica l’antologia Breverías. Relats per a lectors impacients, on s’aprecia la versatilitat de l’autora per a abordar diferents gèneres literaris.

el infiltrado

L’infiltrat (Editorial Sargantana)

Un thriller psicològic ambientat en un món de fantasia; suposa un canvi de gènere respecte a les seues novel·les anteriors quant a l’ambientació i la trama, però manté el rerefons de realisme i actualitat que caracteritza a l’autora.

Compagina el seu treball com a escriptora amb la col·laboració en diferents mitjans de comunicació, publica una columna en la revista literària Zenda sota el títol de Tinta invisible i ha exercit com a professora de literatura i creació literària en el CEU Sant Pau-AUEX i la Universitat Jaume I de Castelló.

Adreces d’interés:

Web oficial: https://martaquerol.es
Twitter: @Marta_Querol
Página de Facebook: Marta Querol
Instagram: _martaquerol_