Marisa Alemany

Marisa Alemany

Marisa Alemany

(Xàtiva, València, 1974) es va criar envoltada del mosaic de llibres i còmics que els seus germans intercanviaven com a àvids lectors que eren.

Aquesta fusió de sabors literaris ha conformat la seua adoració per la lectura i la seua capacitat de gaudir d’obres de diferents textures i gèneres.

Ha escrit diversos relats entre els quals destaca Gran Shakti de Kil, Diari d’una bioexploradora i Dibuixants de nebolusas, entre uns altres.

Durant més de quinze anys ha exercit la seua carrera laboral en l’àmbit de la Consultoria dels Sistemes d’Informació.

Actualment compagina el seu treball de professora amb l’escriptura, la col·laboració en l’Editorial Vinatea i el llançament del Projecte Artemisa amb altres autores afins al gènere de l’extraordinari.

A l’octubre de 2018 ha publicat la seua primera novel·la Deessa de Terra i Metall amb Edicions el Transbordador que aporta tot un univers per a explorar, ple de dones poderoses, antics ritus i mons fascinants.

Presenta: DIOSA DE TIERRA Y METAL

Diosa de tierra y metal

Resumen
Evento
Presentació del Llibre: "DEESSA DE TERRA I METALL" de Marisa Alemany
Lugar
Golem Fest, Centre del Carmen. Carrer del Museu, 2,València,València-46007
Comienza
09/12/2018
Finaliza
09/12/2018
Descripción
11’00 h. Presentació DEESSA DE TERRA I METALL (Edicions El Transbordador) de Marisa Alemany acompanyada per Juan Miguel Aguilera. Sala Zero. 30’. - Entrada Lliure