MARIO GARCÍA ANDRÉS

Com a músic, Mario es va pujar per primera vegada a un escenari amb una banda de rock als 16 añitos, participant en uns cors amb “kin Engantxo”, a partir d’aqueix moment ja no s’ha baixat. Ha sigut vocalista de grups de rock, blues and rithymn’blues en “Alfara blues project”, “Buseta Cabeluda”, “Nophem Blues”, “Bassil Band” i “La Mur Band”. és participant assidu de multitud de Jam sessions de la ciutat de València, amb un carisma i estil particular que el fan inconfusible.

Per a novembre de 2019, està previst l’estrena de Soul Brothers Xou amb la Big band de Massamgrell, sota la direcció del gran saxofonista Carlos Mañez.

Va participar en diverses gales musicals de Televisió Espanyola com a músic acompanyant de Miguel Bosé, Ketama i Chayanne, entre altres.

Ha sigut actor i cantant en diversos musicals, entre altres: “BSO de la teua vida” de Sagarmanta produccions i va girar amb l’espectacular muntatge “Glups!! 30 anys” de Dagoll Dagom, produït per Yukataca Teatre i sota la direcció del mestre Josep Manel Casany.

En la seua faceta d’actor, va començar cursant dos anys d’interpretació a l’escola Espai Inestable durant els anys 2005 i 2006, sota la direcció d’Alejandra Garrido, culminant amb la interpretació de “carrers i Gent”

Membre fundador de Yukataca Teatre.

  • 2007-2012: Participa en diferents muntatges teatrals de format reduït amb la companyia Yukataca.
  • 2007: interpreta a Rocco en “GUAU, una història de gossos” amb Yukataca Teatre.
  • 2012: interpreta a Rocco “GUAU 2.0, Una altra història de gossos” amb Yukataca Teatre. Repartiment: Paco Bargues, Tonino Guitián i Mario García.
  • 2010: Interpreta a Carlos en “Prolegòmens” de Gràcia Morals, juntament amb Paco Bargues.
  • 2007-2010: Actor en el musical “BSO de la teua vida” de Sagarmanta produccions.
  • En 2012 obté el premi al millor actor en la prestigiosa Mostra de Teatre “Ciutat de Dénia” en la seua XXIII edició, interpretant el paper de Gorospe en l’obra “12 Gents en Cotxes de 8” de Vicente Marco. Dirigida per Tonino Guitián.
  • 2014: Circuit Café Teatre: “Peces i especejaments” amb Tonino Guitián. Adreça: Jose Manuel Casany.
  • 2015: “Glups!! 30 anys” amb més de 3.000 espectadors en l’estrena en el Teatre Micalet, penjant el cartell de “no hi ha entrades” durant 2 setmanes.

Actualment, juntament amb Flowers Machine Work companyia teatral interpreta multitud de lectures dramatitzades amb l’actor i dramaturg Vicente Marco, en un format intime, pròxim i intens, explorant a riallades els plaers de la improvisació i la frescor que emanen les creacions de Marco.

Divendres 22 de Novembre a les 18’00 h. Teatre en 3D (espectacle de ciència-ficció i comèdia), de Vicente Marco, a càrrec de l’autor i de l’actor Mario García. Biblioteca de la Petxina. 1 h.

Resumen
Evento
Teatre en 3D (espectacle de ciència-ficció i comèdia)
Lugar
Golem Fest 2019, Passeig de la Petxina 42,Valencia,-46008
Comienza
22/11/2019
Finaliza
22/11/2019
Descripción
Divendres 22 de Novembre a les 18’00 h. Al costat de Vicente Marco. Biblioteca de la Petxina. 1 h. - Entrada Lliure