Marina Tena Tena

Dissabte 18 de novembre, 18:30

Marina Tena Tena va nàixer a Madrid, encara que les seues arrels són extremenyes. Inventa històries des que té memòria, especialment de fantasia i terror. Ha participat en moltes antologies entre les quals destaca l’II premi Ripley, de Triskel. És autora de Llegat de plomes, novelette nominada als premis Baskerville, i No escoltes la Lluna, guanyadora dels premis Ignotus 2021 a millor novel·la infantil, tots dos publicats per Literup. És autora de diverses novel·les, com Els Viatgers de somnis o Bruges d’arena, guanyadora del premi Ignotus 2022 a millor novel·la.

De llops i déus (Fandom Books)

Un fantasy d’una de les autores nacionals més prometedores, amb la imatgeria i la mitologia pròpies de les grans sagues del gènere. Ell té un do. Ella està maleïda. Els humans aguaiten, i una deessa exigeix venjança.

Selene no és una deessa pacient. Va crear als licantrops per a protegir els boscos i, quan estos fallen, abandona el firmament i els arrabassa la lluna, la força i la màgia. Afeblits, els licantrops saben que l’atac dels humans és imminent. Els ancestres guien al nou vident, Néstor, feia la seua última esperança: ha d’emprendre un viatge per a despertar a Ferner, un dels primers licantrops, que va prometre tornar per a una última batalla.

Serra, massa furiosa per a saber ser prudent, ofén a la deessa i és castigada: Selene la fa humana, i fa que tota la seua tribu l’oblide. Sense família, sense identitat i sense ningú que recorde qui era, Sierra decideix acompanyar a Néstor en el seu viatge. Si perd la vida defensant-li, almenys li haurà donat un sentit.

El temps s’acaba. Les amenaces es multipliquen. Els déus estan inquiets, i els humans no estan solos.