MANEL LOUREIRO

MANEL LOUREIRO
MANEL LOUREIRO – GOLEM FEST 2019

(Pontevedra, 1975) és un escriptor i advocat espanyol que a més ha treballat com a presentador en la Televisió de Galícia i més tard com a guionista de diversos projectes.

En l’actualitat col·labora amb els periòdics Diari de Pontevedra i ABC. Així mateix, és col·laborador habitual de la Cadena SER.

La seua primera novel·la, Apocalipsi Z: El principi del fi n, un thriller de terror, va començar com un blog en Internet que l’autor escrivia en les seues estones lliures.

A causa del gran èxit que va aconseguir (va tindre més d’un milió i mig de lectors online i es va transformar en un fenomen viral), va ser publicat en 2007 i es va convertir automàticament en un best seller.

Els seus dues següents novel·les, Els dies foscos i La ira dels justos, continuació de la primera, s’han convertit de manera immediata en un èxit de vendes no sols a Espanya, sinó en molts altres països del món. A més, Loureiro és un dels pocs autors espanyols contemporanis que ha aconseguit situar les seues novel·les en la llista dels més venuts dels Estats Units.

Els seus llibres han sigut traduïts a més de deu idiomes i publicats en prop d’una vintena de països.

PRESENTA: VINT

VEINTE
VEINTE – MANEL LOUREIRO

Dijous 21 de Novembre 19’30 h. Xarrada sobre EL MUNDO ZOMBI, amb Manel Loureiro. Presenta: Susana Alfonso. Sala d’actes . 1 h.

Divendres 22 de Novembre 20’30 h. Mesa sobre L’EVOLUCIÓ DEL TERROR, amb J. Carlos Somoza, Manel Loureiro, Ángela Pinaud i Eva Montsó. Sala d’actes. 1 h.

Resumen
Evento
Xarrades: EL MUNDO ZOMBI i L'EVOLUCIÓ DEL TERROR participarà MANEL LOUREIRO
Lugar
Centre Cultural la Petxina, Passeig de la Petxina 42,València,-46008
Comienza
21/11/2019
Finaliza
22/11/2019
Descripción
Dijous 21 de Novembre 19’30 h. Xarrada sobre EL MUNDO ZOMBI. Presenta: Susana Alfonso. Sala d'actes . 1 h. - Divendres 22 de Novembre 20’30 h. Mesa sobre L'EVOLUCIÓ DEL TERROR, al costat de J. Carlos Somoza, Ángela Pinaud i Eva Montsó. Sala d'actes. 1 h. - GOLEM FEST VALÈNCIA 2019 - Entrada Lliure