MAcDIEGO

MAcDIEGO
MAcDIEGO – GOLEM FEST 2019

MacDiego (València, 1963) és un dissenyador i editor de còmic espanyol. En 1982 comença a treballar en el Col•lectiu Voramar, on aprén al principi l’ofici de dissenyador i, més tard, el de publicista.

En 1991 munta l’estudi MacDiego a Godella, des d’on treballa per a molts clients de la comunitat. Com a obra més visible a la ciutat de València, cal destacar les escultures metàl·liques de Picasso que va realitzar per a l’exposició del pintor que va realitzar la Fundació Bancaixa. Encara podem veure aqueixes escultures a la ciutat.

En 1995, amb Francisco Camarasa Pina, va fundar la seua pròpia editorial de còmics Joputa CB, refundada més tard com Edicions de Ponent.

En 1997 MacDiego va fundar amb Julio Sánchez Telio La Guillotina, la primera galeria dedicada a originals de còmic, i va començar a editar la revista gratuïta Ramaderia Transhumant.

Des de 1999 és tertulià de ràdio al costat del dissenyador gràfic Modest Granados, el periodista i escriptor Ramón Palomar, el historietista Paco Roca i el cantant José Manuel Casañ. La Tertúlia Friki ha passat per diferents emissores valencianes i s’emet tots els divendres a les 13`00 hores en el programa Obert al migdia de València Ràdio (99.9 FM).

Va ser president de la ADCV (Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana) de l’any 2000 al 2004.

Ha participat en nombroses exposicions i edicions, tant individuals com col·lectives.

Ha sigut comissari d’algunes altres, entre les quals cal destacar Atles per a la Fira Internacional del Moble de València; els Llums Meravellosos per a l’ONG Xicotet Desig; 25 il·lustradors il·lustren i donen llustre a l’il·lustre don Jaime per a Nou Centre; Un Cabanyal de Vinyetes per al col·lectiu Salvem el Cabanyal; MacDiego Duets en companyia de quaranta famosos artistes en la galeria Mr. Pink; Paco Roca dibuixant ambulant, Stop Motion don’t Stop, Ricardo Rousselot, la cal·ligrafia viu!, Del Tilt al Byte i Amb moto per al MuVIM; EX•IL Exiliats Il·lustrats en La Nau de la Universitat de València, Els Solcs de l’Atzar. Diari de ruta de Paco Roca; 813 Truffaut per Paula Bonet en Les Naus Espai d’Innovació i Creació; Fart de sexe i Edetanos Il·lustrats en La Rambleta.

EXPOSICIÓ: …Només Còmics de PACO ROCA

EXPOSICIÓN «SOLO TEBEOS» DE PACO ROCA
CARTEL EXPOSICIÓN «SOLO TEBEOS» DE PACO ROCA

INAUGURACIÓ: Dilluns 18 de Novembre a les *19’30 h amb PACO ROCA i el comissari de l’exposició MAcDIEGO.

Resumen
Evento
EXPOSICIÓ: "…Només Còmics de PACO ROCA"
Lugar
BIBLIOTECA MUNICIPAL DE RUZAFA, C/ POETA Al-RUSSAFI 2-4,València,-46006
Comienza
18/11/2019
Finaliza
29/11/2019
Descripción
Dilluns 18 de Novembre a les 19'30 h (BIBLIOTECA MUNICIPAL DE RUZAFA) - Entrada Lliure - GOLEM FEST 2019