Lola Llatas

Diumenge 19 de novembre, 13:40

Lola Llatas

Lola Llatas és una autora de literatura infantil, juvenil i per a adults, encara que no sempre es va dedicar a escriure. La seua vida ha donat moltes voltes abans que es decidira a publicar el seu primer llibre. Va estudiar Enginyeria de Camins i ha treballat a les ciutats més meravelloses del món: Budapest, Nicòsia… fins i tot a l’Índia o en el desert australià. Encara que va haver-hi qui va pensar que la vida tècnica acabaria amb la seua creativitat, no ha fet més que insuflar-li experiències màgiques, tantes que va arribar un moment en el qual es va convertir en una urgència plasmar-les en paper.

Un lugar invisible (Obscura Editorial)

Lola Llatas ens sorprén amb El lugar invisible, una màgica i tenebrosa intriga que no deixarà indiferents als més exigents fans del misteri i el suspens Quan Gràcia decideix abandonar la ciutat i mudar-se a Tiebana amb la seua neboda Estela, està il·lusionada davant la nova etapa que s’obri davant elles.

Pazo Inanis, envoltat d’una naturalesa bella i salvatge, és la llar que compartiran amb Ángela, el majordoma, i els seus dos fills mentre Gracia cuida de Vera, una anciana que porta llarg temps malalta en llit. El Pazo és un xicotet paradís, i el mestressa tracta a les nouvingudes com a família. No obstant això, amb el pas dels dies tia i neboda comencen a adonar-se que per als veïns del poble la vida i la mort no transcorren amb naturalitat, i la seua estada en Tiebana prompte adquirirà dimensions tan sobrenaturals com terrorífiques. Pazo Inanis es convertirà en un lloc cada vegada més hostil per a Gràcia i Estela, que comprendran que Tiebana les ha anomenades per a exigir-los un gran sacrifici. Acció, suspens i màgia ritual convergeixen en esta inquietant història sobre la vida i la mort i el que estem disposats a fer per a no deixar anar a aquells als qui estimem.