JÚLIA DÍEZ

Júlia Díez
Júlia Díez – GOLEM FEST 2019

Júlia Díez (Barcelona, 1968). Aquesta publicista s’estrena amb La Talpera Editorial amb El Cumhacht de Ethan (El Mundo de Ethan en la seua segona edició), un llibre infantil/juvenil (8/11 anys) que actualment es troba com a lectura curricular en huit escoles catalanes. Li van seguir, amb la mateixa editorial, La increïble història de Croma i Núvol (per als més xiquets) i Un botó entre caramels (infantil), tots il·lustrats per Iñaki Espi.

Guanyadora de la 3a Edició del Premi Operació Tagus, convocat per EDICIONS TAGUS (Grupo Planeta i Àmbit Cultural d’El Corte Inglés), de més de 400 obres, amb 3027 – REVOLTA, el primer llibre de la Trilogia dels Elevats (prompte en paper).

Al novembre de 2016 va publicar Amores, vint-i-dos relats d’amor atípics.

Al novembre de 2018 ix a la venda El Tractat de les Portes, juvenil, amb l’editorial Inkreadiblebooks.

Ha coordinat i participat en l’antologia Hellven (ciència-ficció), de Suseya Edicions.

Ha col·laborat en l’antologia Més Macabres de l’Editorial Maluma.

Ha col·laborat en l’antologia Ácronos d’acer i sang, d’Apatxe Llibres.

Ha participat en les antologies La taca mínima, publicada per Escola d’Escriptors (Madrid), i en Doñana és Art, de Suseya Edicions, una antologia solidària, tant en el seu volum de poesia com en el de relat.

És membre de la PAE (Plataforma d’addictes a l’escriptura) i de la AEFCFT.

Fundadora de la primera escola oficial de dansa irlandesa a Espanya, pertanyent a la World Irish Danse Assotiation, Aires Celtes Maria Singal Irish Danse School Barcelona, professora i membre actiu de la seua associació.

Correo: juliadiezlij@gmail.com
Web: www.juliadiez.com
Facebook: JÚLIA DÍEZ
Instagram: @juliadiezv

Presenta: ÁCRONOS D’ACER I SANG i HELLVEN