Juan José Braulio

Juan José Braulio Sánchez

Juan José Braulio 

(València,1972) està graduat en Ensenyaments Artístics per la Sankt Eskils Skola de *Eskilstuna (Suècia) i llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Politècnica de València.

Periodista i escriptor, va començar la seua carrera professional en la delegació valenciana de Diari 16, d’allí va passar a les Províncies on va ser redactor de Medi ambient, Municipal, Política i Cap d’Opinió. Posteriorment va ser cap d’Informatius de Ràdio Nou i col·laborador del Suplement Setmanal (Grup Vocento), l’agència Colpisa i el diari ABC.

És funcionari de carrera i, en l’actualitat, treballa en el Gabinet de Comunicació de la Conselleria de Justícia de la Generalitat Valenciana.

Un compendio de les seues columnes d’opinió va ser publicat en forma de llibre sota el títol L’escala de Jacob (2004) pel Centre Francisco Tomás i Valent de la UNED d’Alzira-València. També és autor d’un llibre de viatges sobre Suècia titulat En Ítaca fa fred, publicat per l’Editorial Xplora a l’octubre de 2014. En l’àmbit de la ficció literària ha signat El silenci del pantà (Edicions B), que va eixir publicat al setembre de 2015 i al novembre del mateix any va ser reeditada el seu 2ª edició. Novel·la adaptada al cinema per Carlos de Pando (El ministeri del temps) i dirigida per Marc Vigil (El ministeri del temps) durant aquest mes de novembre de 2018 a València i Pamplona. La seua segona novel·la, Bruts i malvats (Edicions B) va ser publicada en 2017. El llibre de contes Les flors de l’infern està pendent de publicació.

Resumen
Evento
Apadrinamiento de l'escriptor Juanjo Braulio en Golem Fest València
Lugar
Golem Fest, Centre del Carme. Carrer del Museu, 2,València,Espanya-46003
Comienza
07/12/2018
Finaliza
07/12/2018
Descripción
11’00 h. Inauguració de *GOLEM *FEST, amb el apadrinamiento de l'escriptor Juanjo Braulio. Aula Capitular. 30’. Entrada Lliure