Juan José Braulio

Juan José Braulio
Juan José Braulio – GOLEM FEST 2019

(València,1972) està graduat en Ensenyaments Artístics per la Sankt Eskils Skola de Eskilstuna (Suècia) i llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Politècnica de València.

Periodista i escriptor, va començar la seua carrera professional en la delegació valenciana de Diari 16, d’allí va passar a les Províncies on va ser redactor de Medi ambient, Municipal, Política i Cap d’Opinió. Posteriorment va ser cap d’Informatius de Ràdio Nou i col·laborador del Suplement Setmanal (Grup Vocento), l’agència Colpisa i el diari ABC.

És funcionari de carrera i, en l’actualitat, treballa en el Gabinet de Comunicació de la Conselleria de Justícia de la Generalitat Valenciana.

Un compendio de les seues columnes d’opinió va ser publicat en forma de llibre sota el títol L’escala de Jacob (2004) pel Centre Francisco Tomás i Valent de la UNED d’Alzira-València. També és autor d’un llibre de viatges sobre Suècia titulat En Ítaca fa fred, publicat per l’Editorial Xplora a l’octubre de 2014. En l’àmbit de la ficció literària ha signat El silenci del pantà (Edicions B), que va eixir publicat al setembre de 2015 i al novembre del mateix any va ser reeditada el seu 2ª edició. Novel·la adaptada al cinema per Carlos de Pando (El ministeri del temps) i dirigida per Marc Vigil (El ministeri del temps) durant aquest mes de novembre de 2018 a València i Pamplona. La seua segona novel·la, Bruts i malvats (Edicions B) va ser publicada en 2017. El llibre de contes Les flors de l’infern està pendent de publicació.

DIUMENGE 24 DE NOVEMBRE

*11’30 h. Mesa sobre EL MUNDO LOVECRAFTIANO, amb José Carlos Somoza i Juanjo Braulio. Sala d’actes. 45’.

Resumen
Evento
Mesa sobre EL MUNDO LOVECRAFTIANO
Lugar
Golem Fest 2019, Passeig de la Petxina 42,València,-46008
Comienza
24/11/2019
Finaliza
24/11/2019
Descripción
DIUMENGE 24 DE NOVEMBRE 11’30 h. Mesa sobre EL MUNDO LOVECRAFTIANO, amb José Carlos Somoza i Juanjo Braulio. Sala d'actes. 45’. - (Centre Cultural i Esportiu La Petxina)