José Luis Rodríguez-Núñez

José Luis Rodriguez Núñez

José Luis Rodriguez Núñez

(València, 1966) Sóc propietari i fundador de BiblioCafé, Llibres i Trobades, una empresa cultural que inclou BiblioCafé Escola d’Escriptura i un extens programa d’esdeveniments literaris (presentacions, festivals, fires del llibre…).

He participat com a alumne en tallers literaris amb escriptors com Santiago Posteguillo, Vicente Marco o Jorge Eduardo Benavides. Diversos relats meus han aparegut en antologies o manuals, entre elles Consignes per a escriptors, de Jorge Eduardo Benavides; 11 monstres per encàrrec i Del boig al món, del grup literari El Quadern Rojo; i les del col·lectiu Generació BiblioCafé: Una maleta plena de relats, Sessió Contínua, Per amor a l’art, 016 Relats que s’han d’explicar, Contes encapsulats, Relats en blanc i negre, Entre bambalinas, Quant pesa un llibre?, i With the Beatles. He sigut finalista en el Certamen de Microrrelatos de Godella 2015. Com a jurat, he format part del dels concursos de relats Certamen de relats Pascual Enguídanos (Ajuntament de Llíria) i Concurse relats Entre Bambalinas, del teatre Olympia de València, que es va organitzar amb motiu del centenari del teatre. També he sigut l’autor dels 11 microrrelatos del lliure Escales (Ed. Railowski, 2018).

Generació BiblioCafé és un col·lectiu literari que es va crear a partir dels tallers d’escriptura organitzats en BiblioCafé Escola d’Escriptura, que dirigisc des de fa cinc anys, com a responsable de la seua programació i continguts, a més d’impartir tallers d’iniciació i del programari Scrivener. He sigut coordinador a més del Club de Lectura Bibliocafeando, especialitzat en novel·la contemporània. Sóc organitzador de Publishing Circus, un esdeveniment literari destinat a donar visibilitat als autors independents.