JOSÉ LUIS PEDRERO

JOSÉ LUIS PEDRERO
JOSÉ LUIS PEDRERO – GOLEM FEST 2019

José Luis Pedrero (València, 1972) és productor de cinema, guionista, compositor i informàtic.

En 2007 va crear al costat d’Alicia Bel l’empresa audiovisual Asismaval, S.L., on va començar a compondre cançons per a musicals i cantants.

En 2013 va compondre al costat del compositor Pedro Velardiez el musical Demana un desig.

En 2014, va produir el curtmetratge Alz Mer de Manuel Camacho, mentre escrivia el guió del llargmetratge Candela, que va produir i va rodar durant l’estiu d’aqueix mateix any. També va ser l’encarregat del muntatge del mateix i de la Banda Sonora, de nou al costat de Pedro Velardiez. La
pel·lícula va collir 15 premis internacionals i 11 nominacions, alguns dels quals van anar a millor Banda Sonora i Millor Pel·lícula Dramàtica.

En 2015 va produir i va escriure el curtmetratge Pirata, abordant la temàtica del càncer i el curt va guanyar el premi a millor adreça en el Festival Ser o no ser.

En 2016, José Luis va posar en marxa juntament amb Alicia Bel, la producció del seu segon llargmetratge titulat Llums, segona pel·lícula de la trilogia dels viatges en el temps iniciada amb Candela. En Llums va treballar com a guionista i productor. També va compondre la Banda Sonora al costat de Jordi Peiró i Pedro Velardiez. A més va fer les tasques de muntatge i so en postproducció. El llargmetratge va aconseguir 32 premis internacionals i 7 nominacions alguns dels quals, a millor Banda Sonora, Millor Muntatge, Millor Cançó (LLUNA) i Millor Pel·lícula Dramàtica.

També va aconseguir 50 candidatures als Premis Goya 2018 i va ser pel·lícula elegible per als Premis José María Forqué i Premis Feroç 2018.

Aqueix mateix any, en 2016, va produir el videoclip del tema principal de Llums, titulat Lluna, cançó que ell mateix va compondre. A més de la música per a un vídeo corporatiu de l’empresa IML Solutions, treball que li van encarregar des de Castillo Films.

Després de tres anys portant Llums per tot el món, en 2019 produeix al costat d’Alicia Bel el curtmetratge de terror Infern, el qual ha escrit, produït, ha fet el muntatge, la mescla del so en postproducció i de nou al costat de Pedro Velardiez ha compost part de la Banda
Sonora. De moment, el curtmetratge ha sigut nominat en diversos festivals.

Presenta: La Pel·lícula LLUMS

LUCES - GOLEM FEST 2019
CARTEL – LUCES – GOLEM FEST 2019

Divendres 22 de Novembre 16’45 h. Presentació i Projecció de la pel·lícula LLUMS, a càrrec del productor i guionista José Luis Pedrero, de l’actor Fernando Esteso i de l’actriu Alicia Jane. Sala de Premsa. 2 h 15’

Resumen
Evento
Presentació i Projecció de la pel·lícula LLUMS
Lugar
Golem Fest 2019, Passeig de la Petxina 42 ,València,-46008
Comienza
22/11/2019
Finaliza
22/11/2019
Descripción
Divendres 22 de Novembre 16’45 h. Al costat dels actors: Fernando Esteso i Alicia Jane. Sala de Premsa. 2 h 15’ - Centre Cultural la Petxina - Entrada Lliure.