José Luis del Río

Dissabte 18 de novembre, 20:50

José Luis del Río

José Luis del Río (Madrid, 1974). Després de quasi vint anys treballant en el món editorial, en 2016 fonga l’editorial independent Apatxe Llibres, on edita somnis i malsons en forma de llibres de ciència-ficció, fantasia i terror. El seu objectiu principal és dignificar la literatura fantàstica i demostrar que al nostre país hi ha autors de màxima qualitat. A més, és professor d’Edició i Autoedició en Màster D.

Un mundo en la chistera (Apache Libros)

Quina és la teua expressió màgica favorita? Hocus Pocus, Abracadabra, Badabin Badaboom… Siga com siga, prepara’t i pronuncia-la, en veu alta o entre murmuris, abans d’obrir este llibre que és un homenatge a la màgia i a tots els mons i somnis que poden cabre en una cistella.

Tres autors (Gemma Solsona Asensio, José Luis del Riu i Isabel del Riu) s’uneixen per a contar estes díhuit històries breus que cobren vida a través de les il·lustracions de Víctor Escandell. Trucs que et deixaran sense parla, mags famosos o fabulados, anècdotes que potser van succeir… o no. El real no és el més important, només fa falta creure en l’impossible. I, sobretot, deixar-se portar per la màgia.

José Luis del Río participa en el llibre amb un microrelat, a més de ser l’editor de l’obra.