Jordi Bayarri

Jordi Bayarri

Jordi Bayarri – Fotografía Florencia Sofen

(Alboraia, València, 1972) és aficionat al còmic des de xicotet, va formar al costat d’altres joves autors el col·lectiu d’autoeditors 7 Micos quan cursava Belles arts en la Universitat Politècnica de València.

Sota aquest segell va començar a dibuixar i publicar la seua sèrie més coneguda: Màgia&Acer, que li va valdre el premi dels lectors al millor còmic eròtic en el Saló Internacional del Còmic de Barcelona *FICOMIC 2002.

En 2003 va començar la seua col·laboració amb l’editorial Aleta, publicant primer l’obra de ciència ficció Tità del Passat i després el tom Pell de Drac. Amb posterioritat, va començar a escriure i a dibuixar la sèrie de fantasia Entre Tenebres, amb la qual va aconseguir el premi a Millor Guionista Nacional en el Saló Internacional del Còmic de Madrid *EXPOCÓMIC 2007, i de la qual en 2016 va publicar el novè episodi. En 2010 va aparèixer la seua novel·la gràfica La Ciutat Oculta d’Alejandro Magne, projecte guanyador de la primera edició del premi “Dibuixant Entre Cultures”, de la Fundació Tres Cultures.

Des de 2012 treballa en la Col·lecció Científics, una sèrie de còmics de divulgació de la ciència dirigits als més joves, en la qual narra en vinyetes les vides de científics tan il·lustres com Darwin, Galileu, Newton, Marie Curie, Ramón y Cajal i Aristòtil.

Actualment treballa en els pròxims volums d’Entre Tenebres i Col·lecció Científics i en els seus projectes de còmics per a adults en internet.

Presenta: COLECCIÓN CIENTÍFICOS

Colección Científicos

Resumen
Evento
Presentació Lliure "COL·LECCIÓ CIENTÍFICS" de Jordi Bayarri
Lugar
Golem Fest, Centre del Carmen. Carrer del Museu, 2,València,València-46003
Comienza
07/12/2018
Finaliza
07/12/2018
Descripción
12’00 h. Presentació de la COL·LECCIÓ CIENTÍFICS (7-12 anys), de Jordi Bayarri. Sala Zero. 30’.- Entrada lliure.