Iván M.I.E.D.H.O.

Iván M.I.E.D.H.O. és considerat un dels artistes destacats del panorama underground espanyol. La seua imatge i la seua obra pictòrica es complementen realitzant una reflexió sobre la publicitat i l’era digital.

Iván M.I.E.D.H.O treballa i ha col·laborat amb personalitats del món cultural i de l’espectacle, com José Carlos Somoza, Megan Maxwell, Amarna Miller o Inmaculada Salomón, primera ballarina del BNE.

Ha realitzat múltiples exposicions en llocs emblemàtics com l’Escorxador de Madrid, el Museu d’arts i tradicions populars, l’Ateneu de Madrid o en la Galeria d’art Frida Kahlo de Mèxic. La seua obra està en col·leccions privades dels EUA, Alemanya i Espanya.

En l’àmbit de la literatura ha escrit els llibres Muses i Courageless, a més de participar com a coautor en diferents publicacions artístiques. Sobre el seu treball també s’han publicat dos llibres titulats Assajos sobre MIEDHO i Miedho: Mind Industrial of Tire and Disorder Hate and Obsessive.

Crítica nacional i internacional abrigallen el treball de l’artista i mitjans com El País, El Mundo o La Razón recullen el seu treball en les seues pàgines.

NEO ART SOMOZA

L’univers de José Carlos Somoza en pintura i fotografia.

Neo Art of Somoza és un treball que torna a unir a dos grans creadors: José Carlos Somoza com a escriptor i Iván M.I.E.D.H.O. com a artista visual.

Neo Art of Somoza és una col·lecció d’art, una sèrie d’obres pictòriques inspirades en el món de les novel·les de Somoza. Iván M.I.E.D.H.O. mescla, distorsiona i difumina fronteres per a unir i crear un univers nou impregnat de la foscor somociana. No obstant això, les obres no es tanquen en cap context en particular, tot el contrari, s’obrin a un món on cap la interpretació i reclama la implicació de l’espectador.

En aquesta exposició ens trobarem amb pintures que s’inspiren en La dama número 13, Clara i la penombra i L’esquer. Però a més també podrem veure nous projectes com algunes pàgines dels còmics de la clau de l’abisme o La dama número 13.

Un compendi que culmina amb noves pintures basades en la saga del Senyor X i que es presentaran per primera vegada i en exclusiva en Golem Fest 2022.

En aquest fantàstic repertori també han col·laborat diferents personalitats del món cultural com Inmaculada Salomón, primera ballarina del Ballet Nacional d’Espanya, o l’actriu i comunicadora Amarna Miller.