ISABEL DEL RÍO

ISABEL DEL RÍO
ISABEL DEL RÍO – GOLEM FEST 2019

Isabel del Río (Barcelona, 1983). Llicenciada en Filosofia per la UAB. Professional del món editorial des del 2009. És llibretera a la Font de Mimir i imparteix tallers d’escriptura en diferents centres cívics i culturals.

La seua primera novel·la, Casa de Titelles, va ser publicada a l’abril de 2008 amb un gran acolliment. Va publicar la bilogía de la Casa de la Torrassa (Finalista Premi Ramon Muntaner 2009 i Ictineu) amb La Galera i Altres Mons. En 2014, va arribar a les llibreries l’antologia fantàstica i eròtica LoveFool. Posteriorment, va veure la llum La Vident de la Lluna Plena, amb Columna i Kailas. La seua novel·la Les Boques de la Muntanya (El Senyor del Vent), amb Edicions Atlantis, va ser guardonada com a Millor Novel·la Fantàstica 2017 en la VIII Edició del Premi Illa de les Lletres.

Ha publicat relats en diverses antologies conjuntes, l’última ha sigut amb “L’última nit de l’any” en Fabulari. Atles de rondalles catalans (2019, SECC Edicions).

També és autora de poesia i assaig. La platja subterrània, amb Edicions Camelot i Manual de la Bruixa Moderna (publicat sota pseudònim i amb traducció al polonés amb editorial Muza), amb Kepler, d’Urà, són una mostra.

Rojo sobre Negre ha sigut la seua última novel·la (publicada en 2018 de mà d’Apatxe Llibres), un dark fantasy que ens permet endevinar l’ampli univers que enllaça les diferents obres de l’autora.

Xarrades: LA CASA COM A ESPAI FANTÀSTIC i PARLEM DE BRUIXES, PARLEM DE SHIRLEY

Llibre: ROJO SOBRE NEGRE

ROJO SOBRE NEGRO
ROJO SOBRE NEGRO – ISABEL DEL RÍO
Resumen
Evento
Mesa sobre LA CASA COM A ESPAI FANTÀSTIC - Xarrada sobre PARLEM DE BRUIXES, PARLEM DE SHIRLEY
Lugar
Centre Cultural i Esportiu La Petxina, Passeig de la Petxina 42,València,-46008
Comienza
23/11/2019
Finaliza
23/11/2019
Descripción
Isabel Del Riu participarà el Dissabte 23 de Novembre en: 12’45 h. Mesa sobre LA CASA COM A ESPAI FANTÀSTIC, amb Patricia Esteban Erlés, Gemma Solsona. Auditori. 45’. 20’30 h. Xarrada sobre PARLEM DE BRUIXES, PARLEM DE SHIRLEY, amb Patricia Esteban Erlés, Gemma Solsona i Ana García Herráez. Auditori. 1 h. GOLEM FEST VALÈNCIA - ENTRADA LLIURE