Isaak Balaguer

Isaak Balaguer

Isaak Balaguer

(1983). Va començar la seua aventura en l’escriptura de guions fa uns 5 anys, durant els quals va desenvolupar diferents guions dels quals han tingut l’oportunitat de produir tres d’ells de manera autogestionada amb com a director: Doble clic (2017), Instant Karma (2018) i L’Home Bio (2018).

És totalment autodidacta. Tot el seu aprenentatge s’ha basat en la praxi i a col·laborar amb altres artistes dels quals ha pogut aprendre com en la millor escola. L’afany per millorar i aprendre de manera activa, li va portar en l’estiu del 2018 a embarcar-se en la producció d’un dels seus guions de llargmetratge i al costat de diversos artistes de la ciutat i la seua codirectora LORENA SELVA, van començar la autoproducción d’aquest projecte, Zero Negatiu, amb el qual porten des de llavors. Gràcies a l’associació cultural Mestressa-Gi, van poder unir a un equip apassionat i disposar d’un espai de rodatge per a la major part del film, la qual cosa els va facilitar molt la logística.

Actualment estan acabant els últims rodatges per a començar la postproducció de cara a la pròxima temporada de festivals.

Presenta: Tráiler de CERO NEGATIVO

Cero Negativo

Cero Negativo – Isaak Balaguer

Resumen
Evento
Projecció del *tráiler de la pel·lícula valenciana ZERO NEGATIU (2’).
Lugar
Golem Fest, Centre del Carme. Carrer del Museu, 2,València,València-46003
Comienza
09/12/2018
Finaliza
09/12/2018
Descripción
16’00 h. Projecció del tráiler de la pel·lícula valenciana ZERO NEGATIU (2’), de Isaak Balaguer. Encara per estrenar. Aula Capitular. Entrada Lliure.