Iria G. Parente y Selene M. Pascual

Dissabte 18 de novembre, 18:30

D’esquerra a dreta, Selene M, Pascual i Iria G. Parente

Iria G. Parente va nàixer a Madrid, i Selene M. Pacual a Vigo. Però el destí (i la màgia d’internet) va fer que es conegueren i començaren a escriure juntes en un blog. Després de més de 15 anys, han escrit multitud de novel·les juvenils que els han proporcionat una gran comunitat de fans amb els quals elles gaudeixen compartint totes les seues històries.

En les seues novel·les, Iria i Selene parlen de temes d’importància social i sempre donen visibilitat a realitats com la salut mental o la representació del col·lectiu LGTBIQ+, sempre centrant-se en mostrar personatges complexos i diversos. A més de per la seua productiva carrera literària (publiquen llibres tant de fantasia i ciència-ficció com de realisme), se les coneix pel seu compromís amb el foment de la lectura entre els joves.

Imperio (TBR)

Qui eres realment quan ningú et veu?

Una competició en la qual el més important és mantindre l’atenció sobre tu.

30 participants disposats a tot perquè ningú deixe de mirar.

L’Edifici Imperi ha obert les seues portes. En ell es duu a terme la competició en directe més important del món, i per a guanyar-la només cal fer dues coses: formar part dels seus jocs i aconseguir que tota la gent possible es fixe en tu.

Dana Shifter no volia assistir, al contrari que la seua germana xicoteta, Liv, que té clar que vol guanyar. Guanyar és el que desitja també Evan Walker, que va quedar segon en la passada edició i enguany aspira al primer lloc; encara que la favorita del públic és Bianca Fiore, la seua enemiga declarada des d’abans fins i tot de començar.

Este també és el segon any de Félix Oliveira, que té molt clar que no repetirà errors del passat. En canvi, els qui estan preparats per a cometre tots els errors que faça falta, començant per entrar en el programa fingint una relació que ja no tenen, són Sasha i Asher.

I després està Blake. Ella ni tan sols hauria d’haver entrat en Imperi, però està disposada a arribar al cim coste el que coste.

I tu? A qui miraràs?