G.V. Estiballes

G.V. Estiballes

G.V. Estiballes

(Bilbao, 1980) va arribar a les muntanyes valencianes dos anys abans del començament de la crisi.

Treballador de la rajola per inèrcia i vocació, va haver d’inventar altres formes de vida en rebentar la seua còmoda i insignificant existència, provant en mil i un oficis.

En el de vendre fum a domicili va trobar el seu lloc per un temps, però aquest últim tampoc li satisfeia amb el que, finalment, va escoltar el consell de parella i amics per a ficar-se de ple en l’escriptura (activitat que va tenir com a afició des de molt jove).

Des d’aquell dia ha acabat diversos relats i publicat dues novel·les: Imagina que eres Déu, guanyadora de l’IV Premi de novel·la Tandaia (2017) i Les relíquies de Dirce (Tandania, 2018), primer lliurament de la saga Secrets de Pompeya.

Col·labora en espais radiofònics tals com La Porta de la Nit (Òxid Jin Radi, Àgora Sol Radie i Emèrita Rock) i Canal del Misteri amb lectures de relats propis i aliens, així com en grups literaris en xarxes socials.

Una de les seues històries breus serà publicada en el llibret del tercer LP de la Kontra, grup de rock biscaí, com a obra culmen i explicativa per a la trilogia musical de la banda.

Presenta: LAS RELIQUIAS DE DIRCE

Las Reliquias de Dirce

Resumen
Evento
Presentació del Llibre "LES RELÍQUIES DE DIRCE" de G.V. Estiballes
Lugar
Golem Fest, Centre del Carmen. Carrer del Museu, 2,València,València-46003
Comienza
09/12/2018
Finaliza
09/12/2018
Descripción
19’15 h. Presentació de les RELÍQUIES DE DIRCE (Tandaia), de G.V. Estiballes, acompanyat per Elia Barceló. Aula Capitular. 30’. - Entrada Gratis