EVA MONZÓN

EVA MONZÓN
EVA MONZÓN – GOLEM FEST 2019

Va nàixer a Santander, va passar la infància a Palma i actualment viu a València. Va estudiar música, idiomes, i psicologia.

Ha publicat relats curts –amb les editorials Bartleby i Acumán– i poesia en diverses revistes. Va ser coguionista en un programa de ràdio durant dos anys.

La seua novel·la curta Temps Mort la va editar Bartleby juntament amb relats curts. La novel·la Entreactes guanyadora del certamen d’Alfons el Magnànim de la ciutat de València en la seua modalitat de narrativa en castellà del 2006 va ser publicada per Algar.

També ha escrit guions, tant de curts com de llargmetratges, i diverses adaptacions d’òpera de cambra, inclosa La flauta màgica per a xiquets. Té diverses peces de teatre, havent guanyat el certamen de Cronoteatro amb La baralla.

Va traduir el diari inèdit a Espanya, que va portar el premi Nobel de literatura, J. Steinbeck, durant el procés de creació d’A l’est del Edén, per a BartlebyEditores,“Diari d’una novel·la: Les cartes de “A l’est del Edén”.

La seua novel·la Errants la va publicar Parèntesi i en la seua segona edició, Sargantana, editorial que també edita la seua novel·la El dia a dia.

La seua última novel·la és En aqueixa prima línia, editada per NPQ editors. Imparteix tallers d’escriptura creativa (relats, guions, teatre i novel·la).

Porta un blog, Fragments, evamonzonj.blogspot.com, que va guanyar el LiebsterAward.

Divendres 22 de Novembre

*20’30 h. Mesa sobre L’EVOLUCIÓ DEL TERROR, amb J. Carlos Somoza, Manel Loureiro, Ángela Pinaud i Eva Montsó. Sala d’actes. 1 h.

Resumen
Evento
Mesa sobre L'EVOLUCIÓ DEL TERROR
Lugar
Centre Cultural la Petxina, Passeig de la Petxina 42,València,-46008
Comienza
22/11/2019
Finaliza
22/11/2019
Descripción
Divendres 22 de Novembre 20’30 h. Amb J. Carlos Somoza, Manel Loureiro, Ángela Pinaud i Eva Montsó. Sala d'actes. 1 h. - Entrada Lliure.