Eva Aguilar

Eva Aguilar

Eva Aguilar

(València, 1986) és cofundadora d’una empresa de propietat industrial i intel·lectual i copropietària de la llibreria Pinazo, a València.

Sota el pseudònim de Evix Black va escriure un fanfiction titulat La 2ª Guerra: Cal salvar als volem i publicat en la prestigiosa pàgina POTTERFICTS. El seu relat va tenir rècord de visites en la pàgina, rècord de comentaris, i dues nominacions a la millor sèrie i la millor Història d’Acció.

En 2018 va publicar el seu primer treball no novelado al costat del Secretari General del PSOE d’una localitat valenciana, L’esperit de Xirivella, un llibre d’actualitat política que narra l’ascens polític del President del Govern, Pedro Sánchez.

Al desembre de 2016 es va publicar la seua primera obra, Índigo (Sargantana), i tan sol un any després veuria la llum el segon lliurament de la trilogia, Cristall (Sargantana). Ara, recentment horneado, ix a la calle Diamant (Editorial Tintures, 2018), l’última part d’aquesta trilogia.

Presenta: DIAMANTE

Libro Diamante

Resumen
Evento
Presentació de "Diamant" - Eva Aguilar
Lugar
Golem Fest, Centre del Carme Cultura Contemporània, CARRER DEL MUSEO 2, València, València-46003
Comienza
09/12/2018
Finaliza
09/12/2018
Descripción
11’45 h. Presentació de DIAMANT (Editorial Tintures) d'Eva Aguilar, acompanyada per Laura Girón. Aula Capitular. 30’. Entrada Lliure