Elia Barceló

Elia Barceló

Elia Barceló

(Elda, Alacant, 1957) ha sigut durant molts anys professora d’Estudis Hispànics en la Universitat de Innsbruck, a Àustria.

Traduïda a divuit idiomes, és una de les escriptores espanyoles més internacionals de la narrativa actual. Ha publicat nombroses novel·les amb gran èxit de públic i crítica, com El vol del hipogrifo, Conseqüències naturals, Disfresses terribles, Anima Mundi o El secret de l’orfebre, que li va valdre el reconeixement més enllà de les nostres fronteres i el títol de “la dama dels mil mons”.

També és autora de més de seixanta relats i de la Inquietant familiaritat, un assaig sobre els arquetips del terror en els relats de Julio Cortázar, que va anar la seua tesi doctoral. En 2017, amb El color del silenci, Elia Barceló s’ha confirmat com una de les grans autores contemporànies de la narrativa espanyola.

La seua última novel·la publicada és Les llargues ombres (2018).

Presenta: EL SECRET DE L’ORFEBRE

El secret de L’orfebre

Resumen
Evento
Presentació del Llibre "EL SECRET DE L'ORFEBRE" d'Elia Barceló
Lugar
Golem Fest, Centre del Carmen. Carrer del Museu, 2,València,València-46003
Comienza
09/12/2018
Finaliza
09/12/2018
Descripción
13’45 h. Xarrant amb ELIA BARCELÓ sobre El secret de l'Orfebre (Roca Editorial) i la seua trajectòria en el gènere, acompanyada per Ángeles *Pavía. Aula Capitular. 45’. - Entrada Lliure