El sobrenatural en la literatura

Sobrenatural ens sembla a nosaltres haver aconseguit reunir tres dones com les que ens acompanyaran el dissabte 18 a les 17.50 a l’auditori del Botànic: ni més ni menys que Ángela Pinaud, amb la seua novel·la Caverna, Chus Sánchez, amb La historia que jamás deseé escribir, i Sére Skuld amb Hechizos y rituales de la bruja del caos.

Ángela porta tractant el terror des de sempre, prova d’això són els seus reconeixements i el blog on comparteix relats del gènere que posen la pell d’au.

Chus Sánchez explora en la seua ficció fets delirants però reals que van ocórrer en el segle XIX, al llarg d’Europa: trànsit de cadàvers, vendes clandestines, falsificacions…

Sére Skuld porta vivint l’insòlit en primera línia des de diversos flancs, a més de la literatura. En el seu podcast Misteris i cubatas (que ha rebut a personalitats com Andreu Buenafuente o Dani Rovira), ens compten, amb tot l’humor i la millor companyia, fets d’eixos que, si es manifesten de nit, bé podrien ser caldo de cultiu per als més angoixants malsons.

Ens agrada dibuixar línies entre el real i l’irreal en este festival, però, sobretot, ens encanta trencar-les.

T’esperem.