El Golem es va de Ruta Nocturna

La IV edició del Golem Fest València 2022 comptarà amb la novetat de RUTES NOCTURNES TEMÀTIQUES GUIADES (en castellà) a càrrec de CaminArt (Camins Negres; Camins Màgics i Sobrenaturals; Camins Criminals).
No us demoreu a aconseguir les entrades!

https://www.caminart.es/experiencias/camins-magics-i-sobrenaturals-golem-fest/ Eixim des de la plaça de la Companyia (darrere de la Llotja).

https://www.caminart.es/experiencias/ruta-camins-negres-golem-fest/ Eixim des del carrer de l’Hospital nº13.

https://www.caminart.es/experiencias/ruta-camins-criminals-golem-fest/ Eixim des de la plaça del Mercat nº4.

Per a obtindre les teues entrades, hauràs d’enviar un e-mail a reservas@caminart.es (), indicant nom i cognoms, telèfon de contacte, nombre de persones que assistiran, la ruta triada (Camins Màgics i Sobrenaturals el dijous 24 a les 22h; Camins Negres el divendres 25 a les 22h; o Camins Criminals el dissabte 26 a les 22h).

Una vegada rebuts i comprovats les dades, es facilitarà per correu electrònic un mòbil de contacte per a realitzar un Bizum o un número de compte bancària per a la transferència, on s’haurà de fer efectiu l’ingrés dels serveis culturals adquirits.

Una vegada efectuat el pagament de la ruta, l’usuari haurà d’enviar al mail reservas@caminart.es el justificant de l’ingrés/transferència efectuada. Després de comprovar que s’ha realitzat correctament, CaminArt els enviarà un correu amb la confirmació de les places de la ruta triada.

Si transcorregudes 24 hores des de l’enviament del correu amb els detalls per a realitzar la transferència i/o el *Bizum, no s’ha efectuat l’ingrés dels serveis adquirits, s’anul·larà la reserva d’aquesta, posant-se a la disposició d’altres usuaris.

(*) Atendrem les peticions per estricte ordre d’entrada en la safata del nostre correu electrònic.

POLÍTICA DE CANVIS, DEVOLUCIONS I CANCEL·LACIÓ EN LES RUTES DEL GOLEM FEST. *AMINS DE CULTURA I D’ART

1-Política de canvis, devolucions i cancel·lació:
Una vegada adquirit el tiquet a través del mig indicat, aquest no serà canviat ni el seu import retornat, excepte en el cas en el qual l’empresa es veja obligada a cancel·lar la ruta pels motius indicats en l’apartat 2: Política de cancel·lació. No obstant això, aquells clients que cancel·len la ruta podran canviar el tiquet per una altra ruta possible de *CaminArt. Els usuaris podran triar una ruta oberta de la nostra Agenda Cultural (publicada en la web – www.caminart.es -) equivalent a l’import abonat (10€) en el termini dels 4 mesos següents.

La cancel·lació de la compra de les rutes del *Golem *Fest València ha de ser realitzada per la persona inscrita mitjançant un email dirigit a reservas@caminart.es, indicant les dades personals, la sessió de la ruta triada i els detalls de la compra realitzada.

Els consumidors tampoc podran exercir el dret de desistiment, com ocorre amb altres productes. D’aquesta manera no és possible reclamar la devolució dels diners si és la consumidora o consumidor qui no puga assistir a l’esdeveniment o ha comés algun error en comprar l’entrada.

2-Política de cancel·lació:
*CaminArt. *Camins de Cultura i d’*Art es reserva el dret de posposar o cancel·lar un esdeveniment per problemes de salut o per causes meteorològiques que impedisquen la celebració de les rutes amb normalitat. Seran reintegrats totalment els pagaments rebuts per inscripcions, excepte les despeses de gestió que pogueren ocasionar, no podent oferir cap altre tipus de compensació.