Dos internacionals i el Premi Cervantes 2023, en el Golem Fest

Una vesprada internacional i de prestigi ens espera hui divendres 17 de novembre a l’Auditori Joan Plaça (Jardí Botànic) sota el marc del Golem Fest València.

Començarem a les 18.00 amb tres extraordinaris autors novells com són Raquel M. Roca, Rocco Rodríguez (Profeta Digital) i Andrea Manfredini, perquè ens parlen de la seua experiència en el món editorial i de les seues primeres novel·les.

Luis Mateo Díez, Premi Cervantes 2023, rebrà el Golem Homenatge

Seguirem amb un membre de la Reial Acadèmia Espanyola, recent Premi Cervantes 2023, com és Luis Mateo Díez, qui rebrà el Golem Homenatge per tota la seua carrera literària i ens parlarà dels seus dos últims llibres publicats que són molt diferents.

Tim Pratt

Després ens visita l’escriptor americà Tim Pratt, que va guanyar el premi Hugo pel relat “Somnis impossibles” i que ha sigut finalista, entre altres premis, del Nebula, World Fantasy Award, Sturgeon, Mythopoeic, Stoker. Ens parlarà de tres de les seues novel·les traduïdes a l’espanyol per l’editorial La màquina que fa PING.

Rosa Montero y Olivier Truc

I de fermall final, comptarem amb la nostra incondicional Rosa Montero i Olivier Truc, per a parlar-nos com és això d’escriure a quatre mans.

Una vesprada increïble per a no perdre’s.