Dioni Arroyo Merino

Dioni Arroyo Merino

Dioni Arroyo Merino

(Valladolid en 197), és diplomat en Educació Social i llicenciat en Antropologia Social i Cultural, alterna el seu ofici d’escriptor amb la seua professió de funcionari del Ministeri de l’Interior.

Ha publicat set novel·les, rebent el reconeixement per algunes d’elles, com el Éride 2013 per la seua òpera primera Els angeles caiguts de l’eternitat i Metanoia, i una nominació als Premis Ignotus en la Categoria Millor Novel·la 2017 per Fractura, publicada en Apatxe Llibres. Ha conreat el terror gòtic amb El sabor de la teua sang (Éride 2013) i Gòtica i Eròtica (Éride 2014), i la ciència ficció transhumanista amb Fracassem en somiar (Nowevolution 2017).

En 2014 va ser seleccionat per l’editorial d’Estats Units Babel books, Inc. per a actualitzar una versió a l’espanyol actual del Buscón de Quevedo, que va publicar en aquell país. També han donat a llum una vintena de relats en diverses editorials, la majoria de ciència ficció o terror gòtic.

Amb La maquilladora de cadàvers es reedita la seua primera obra, a causa de l’interès suscitat per la crítica i per la temàtica negra i bizarra.

A la fi del 2018 publica en Fus edicions Quan s’extingisca la llum, una novel·la experimental amb la qual realitza la primera incursió en el subgènere de les ucronías retrofuturistas.

És el vicepresident de l’Associació Espanyola de Fantasia, Ciència Ficció i Terror, i el fundador de l’equivalent a Castella i Lleó. Col·labora amb diversos mitjans de comunicació, com la SER i esRadio CyL, i amb la revista On estan les muralles de Uruk, de IG edicions.

Com a antropòleg ha oferit diverses ponències i xarrades sobre mitologia, transhumanismo i el futur de la I.A. autoconsciente, temes en els quals treballa actualment.

Firmará: CUANDO SE EXTINGA LA LUZ, FRACTURA, LA MAQUILLADORA DE CADÁVERES y EL FUTURO ES BOSQUE

Cuando se extinga la luz

Cuando se extinga la luz – Dioni Arroyo

Fractura

Fractura – Dioni Arroyo

La Maquilladora de Cadáveres

La Maquilladora de Cadáveres – Dioni Arroyo

El Futuro es Bosque

El Futuro es Bosque – Dioni Arroyo

Resumen
Evento
Signatura de llibres de Dioni Arroyo
Lugar
Golem Fest, Centre del Carmen. Carrer del Museu, 2,Vàlencia,Vàlencia-46003
Comienza
07/12/2018
Finaliza
07/12/2018
Descripción
Signatura de llibres "QUAN S'EXTINGISCA LA LLUM" , "FRACTURA", "LA MAQUILLADORA DE CADÀVERS" i "EL FUTUR ÉS BOSC" de Dioni Rierol en Golem Fest València - Des. de 2018 - Entrada Lliure - 13’00 h.